Płytka ze zdjęciami ogarów - edycja 2010
Re: Płytka ze zdjęciami ogarów - edycja 2010
A do kiedy mamy czas na zbieranie kasy? 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Do momentu aż się uzbiera 100 ogarów 

Aniu napisz proszę czy masz zamkniętą listę , a jeżeli nie to czy są w twoim archiwum Raszka Ogarusy i Urwis Ogarusy ? Oczywiście jeżeli nie to zaraz wybieram fotki i puszczam .
Nie ma zamkniętej listy.
Na poprzedniej stronie jest 56 nowych ogarów, które mają dojść do tegorocznej edycji. Plan jest taki że płytka będzie wznowiona jak będzie min. 100 nowych, czyli jeszcze trochę brakuje.
Raszkę i Urwisa mam -m.in. z Przechlewka
Raszkę też z Opola chyba 
Na poprzedniej stronie jest 56 nowych ogarów, które mają dojść do tegorocznej edycji. Plan jest taki że płytka będzie wznowiona jak będzie min. 100 nowych, czyli jeszcze trochę brakuje.
Raszkę i Urwisa mam -m.in. z Przechlewka

Tak w Opolu też byliśmy , ale przed odchudzaniem więc wolimy Przechlewko. Rozumiesz Raszka to kobieta i na pewno będzie jej miło
A czy jest na liści np. ŁOWNA NN , KNIEJA HAMRY I KAJA OGARUSY ? jeżeli nie to mogę coś tam pstryknąć u K.J. w zagrodzie i podesłać.

Chyba są wszystkie trzy ale zerknę w domu jakie są te zdjęcia (czy są po dwa) i ewenentualnie usmiechnę się o aktualne i podmienimy.
Jeszcze około 20 ogarów i zamykamy listę na ten rok więc gdyby ktoś chciał jeszcze dosłać swojego psa to bardzo proszę już - im szybciej , tym lepiej 

- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Proszę o pomoc w uzupełnieniu danych psów, lub ich skorygowaniu...
Dumna z Łopienia
(potrzebuję datę ur., imiona i przydomki rodziców)
Sęk z Maćkowego Uroczyska
(potrzebuję datę ur., imiona i przydomki rodziców - czy Sęk był z tego samego miotu co Saga?)
Sokół ze Stadniny Cisowiec 2009-01-07 Jantar ze Stadniny Cisowiec Łuna ze Stadniny Cisowiec
(czy te dane są prawidłowe?)
Na razie więcej niewiadomych nie mam
Dumna z Łopienia
(potrzebuję datę ur., imiona i przydomki rodziców)
Sęk z Maćkowego Uroczyska
(potrzebuję datę ur., imiona i przydomki rodziców - czy Sęk był z tego samego miotu co Saga?)
Sokół ze Stadniny Cisowiec 2009-01-07 Jantar ze Stadniny Cisowiec Łuna ze Stadniny Cisowiec
(czy te dane są prawidłowe?)
Na razie więcej niewiadomych nie mam

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Hmmm... Piszę, co jest w katalogu z Krośnieńskiej wystawy o DUMNEJ (w którym nawet nie napisali przydomka):
DUMNA - ur. 10.07.2009r., KW- VI-489/OP (BOCHUM - PSOTA), hod. R. Bubula, wł. M. Krupa.
Ona była jeszcze zgłoszona do Jarosławia, ale nie mam katalogu. Może tam są pełniejsze dane... A jak nie i jeszcze macie wątpliwości mogę zadzwonić do właściciela, tylko może o bardziej przyzwoitej porze
DUMNA - ur. 10.07.2009r., KW- VI-489/OP (BOCHUM - PSOTA), hod. R. Bubula, wł. M. Krupa.
Ona była jeszcze zgłoszona do Jarosławia, ale nie mam katalogu. Może tam są pełniejsze dane... A jak nie i jeszcze macie wątpliwości mogę zadzwonić do właściciela, tylko może o bardziej przyzwoitej porze

- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Danuta, dzięki! Bohun i Psota są NN; wydaje mi się, że wystarczy 

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun