Karolina i charty polskie...

Awatar użytkownika
Karolina

Re: Karolina i charty polskie...

Post autor: Karolina »

mogę prosić o jakąś relację z wystawy w Kielcach??

na forum chartów są wyniki zagmatwane razem z wszystkimi chartami i trudno mi się tam połapać

zauważyłam, że była siostra Luny , ale nie wiem w czyich ona rękach..ten pan co ją wystawiał ma dwa numery startowe...możesz mi pomóc rozwikłać tą zagadkę??
- juz, juz pisze :)

tak siostra Lunki, LOTKA ATRYBUT w klasie młodzieży zdobyła ocenę dokonałą, lokte I, oraz Zw. Mł
tutaj zdjęcie LOTKI
Obrazek
Obrazek

Lotka debiutowała na wystawie w ogóle, i jak an debiut na hali bardzo ładnie się zaprezentowała :)

a Lotka jest w takich rękach jak napisała powyżej Irie :) Właściciel ma równiez psa BOSAL Kalong
Obrazek

jeszcze do niedawna, właściciel miał dwa samce Bosala i Burzum Kalong, ale Burzum został wystawiony na sprzedaż na aukcji internetowej. Z tego co rozmawialam z włascicielem, to jest u jego znajomych gdzieś blisko.

tutaj Burzum i Bosala jako szczeniaki w Rzeszowie`10
Obrazek
a to Ci niespodzianka...wygląda na to, że mam sunię pod bokiem i nic nie wiem
- więc, jeśli to Twoje okolice to masz 3 charty polskie pod bokiem :)
charty polskie...
Awatar użytkownika
Karolina

kiedyś,w prehistorii sąsiedzi mieli charta polskiego..piękny,duży pies-dostojny.
pozdrawiam
- oh, z sąsiadami pewnie nie ma kontaktu, ani żadnych zdjęc? :jezyk: każde zdjęcie archiwalne albo informacje są bardzo pożądane ;)
..szkoda,że ich tak mało
- oj, mało mało :( niestety mało jest chętnych na charty polskie, więc i dużo szczenięt nie ma. Teraz planujemy miot po Chrobrym i największym problemem są właśnie nowi, odpowiedzialni właściciele.
A nawet nie brak chętnych jest tak dobijający a tej rasie, jak kłusownicy.....:(

tutaj prosze bardzo do kupienia szczeniaczki po rodowodowej półtorarocznej suce charta polskiego BITWIE Kalong, ojciec nieznany ale "użytkowy"...
Obrazek
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/8434755 ... niaki.html" onclick="window.open(this.href);return false;

tutaj do kupienia piesek, ewidentnie po przynajmniej jednym rodowodowym rodzicu...
Obrazek
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/8412965 ... olski.html" onclick="window.open(this.href);return false;

takze, nigdy do konca nie wiadomo sprzedajac szczeniaka czy nie trafi do kłusowników i rozmnażalni...:(
charty polskie...
Awatar użytkownika
Karolina

a tutaj tak a propos, sunia charta polskiego do adopcji, też po jednym lub dwóch rodowodowych rodzicach...
Obrazek
Obrazek

takze jakby ktos chciał, to już i teraz do oddania :)
charty polskie...
Awatar użytkownika
weszynoska
Gadu-Gadu: 9111199
Kontakt:

Post autor: weszynoska »

Dzięki za fotki

śledzę adopcje chartów i aukcje jakie się pojawiają...ogromnie mi szkoda tych zwierząt, to bardzo specyficzna rasa, oby znalazły dobre domy, a kłusole... :zly2:

ze zdjęcia Lotki wydaje mi się, że to nie własciciel ją wystawia :mysl_1: czy się mylę
http://weszynoska.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
Awatar użytkownika
martaimicho
Gadu-Gadu: 0

Post autor: martaimicho »

niestety zdjęć nie mam,byłam siksa wtedy zakochana w kaukazach :cwaniak:,ale mimo to porażał mnie ten pies swoim dostojeństwem...gdybym miała dom.. :placzek: a tak w bloku z ogarem :wow_3: ale może kiedyś :marzyc_2:

właściciele wyjechali,nie mam kontaktu.

kłusownicy to bolączka lasów..zwierząt.porażka
wychowana jestem na wsi,temat kłusowania nie jest mi obcy-to ogromne zagrożenie dla zwierząt leśnych,psów,ludzi..wiele lat jeżdziłam z leśniczymi po lasach,byłam na "polowaniach"na kłusowników,w oddaleniu,bo to niebezpieczni ludzie-to co widziałam to koszmar.

wracając do chartów..piękne psy :marzyc_2:
Awatar użytkownika
wszoleczek
Gadu-Gadu: 3431453
Kontakt:

Post autor: wszoleczek »

Karolina nic się nie pochwaliła, że jej maleństwo dojrzewa i.... planuje mieć dzieci :silacz:

Nie będę się rozpisywać, zamiast tego obrazki :)

Obrazek

Obrazek

Tatuś:
Obrazek

Mamusia:
Obrazek
Natalia i Nero
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

Gratulacje :zgoda:
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Awatar użytkownika
martaimicho
Gadu-Gadu: 0

Post autor: martaimicho »

Gratulacje :happy3:
duużo siły życzę :silacz:
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Karolina

Dla Wszystkich forumowiczów oraz ich psich domowników życzenia pięknych, rodzinnych Świąt oraz samych dobrych dni w nadchodzącym Nowym Roku! życzy Karolina i Chrobry! :) ;)
Obrazek
charty polskie...
Awatar użytkownika
Karolina

A tutaj udało mi sie wygrzebać zdjęcia z Nowego Targu 2006 :) , mój Mieszko .i...? moze ktoś podpowie?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
charty polskie...
ODPOWIEDZ