Kalendarz 2010 z ogarami
Re: Kalendarz 2010 z ogarami
Powiem szczerze, że pewną opcją jest też wyznaczenie minimalnej liczby kalendarzy. Myślę że biorąc pod uwagę to co jest napisane powyżej 3-4 sztuki byłoby ok.
- Malgosiaczek_27
No tak, zgadzam się Aniu to tez było by wyjście. Niestety, nie wiem jak inni, ale ja nie mogę teraz wydać 120-150zł na kalendarze. Z tego co widzę po liście to tylko 3 osoby na 25 zamówiły od 4 do 5 sztuk 

Jest jeszcze kilka osób zamawiających po 3 sztuki 
Mnie też osobiście 3 są niepotrzebne ale zamówiłam tyle bo wiem że w przypadku druku ważna jest liczba egzemplarzy.
Ja pewnie w efekcie wydam tyle...albo dwa razy tyle, bo już zamówiłam ogarzo -gończe (tam też limit jest i to konkretny

Mnie też osobiście 3 są niepotrzebne ale zamówiłam tyle bo wiem że w przypadku druku ważna jest liczba egzemplarzy.
Ja pewnie w efekcie wydam tyle...albo dwa razy tyle, bo już zamówiłam ogarzo -gończe (tam też limit jest i to konkretny

- Malgosiaczek_27
No wiem bo sama zamówiłam ogarzo-gończe
I właśnie dlatego nie mogę znów tyle samo poświęcić na nasze
Tam limit był spory, a zamówiłam je mimo wszystko, bo z tym nie było wiadomo co będzie.

- czardasz
- Gadu-Gadu: 0
Myślałam o tym, ale nie chciałam nic sugerować.Ania W pisze:Powiem szczerze, że pewną opcją jest też wyznaczenie minimalnej liczby kalendarzy. Myślę że biorąc pod uwagę to co jest napisane powyżej 3-4 sztuki byłoby ok.
I tak praktycznie wszyscy zamówili po kilka sztuk. Czyżby ogarów (i ich właścicieli) było aż tak mało?
Bardzo mi przykro, że narobiłam wam wszystkim nadziei.

Szkoda, bo kalendarz z cane corso (naturalnie tylko rasowe) powstanie i w tym roku.
Iwona i Czardasz

- Darek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Nie wiem po ile macie te kalendarze, ja w zeszłym roku robiłem dla GP i OP moze warto zamówić tu http://www.qprint.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; bez ilości minimalnej. Patrzac na liste osób dalibyscie radę.
czyli z kalendarza nici? 

- Malgosiaczek_27
Cóz, trudno się mówi...czardasz pisze:dor pisze:czyli z kalendarza nici?![]()
![]()

W przyszłym roku radziła bym zacząć prace nad kalendarzem już od początku wakacji. Jeśli w ciągu dwóch miesięcy nie zebrało by się wystarczająco dużo chętnych, trzeba by wyznaczyć liczbę minimalną. Jakkolwiek to będzie w przyszłym roku wyglądało, mam nadzieje ze uda nam się wydać piękny kalendarz