TO ! TO ! TO! Też postuluję obowiązkowe Pogórzańskie Próby Gonu dla Ogarów Hodowlanych! Umawiam temat na październik. Pzdr.hucuł pisze:To Ty Ogończyku wieczorowo poro jasnowidzem jesteś w wolnych chwilach? Tematu motoryki ruchu nie rozwijam, bo kandydatów jest wielu. Może w końcu zorganizujemy jakiś wyścig i wszystko będzie jasne. Ja też mam jedną zawodniczkę, na którą mogę postawić. Ogary tylko troszkę jej ustępują. Kto się pisze? Zapraszam do siebie! Ustalmy wysokość wpisowego i cała pula dla zwycięzcy / po odliczeniu kosztówMyślę że to jedyny sposób wyboru kawalera. Tylko w moim przypadku "pobawił" znaczy "spróbował dotrzymać kroku mojej suce". Przez jeden spacer. Potem wiem już wszystko o psie. Pzdr/. Mogę zaproponować tylko wyścigi płaskie, ale od czegoś trzeba zacząć. Może skończy się wreszcie samowolka z tytułami za ruch ! Jeśli oprócz tego znajdą się sponsorzy chętni ufundować dodatkowe nagrody dla zwycięzców - proszę na PW.
DO CZEGO SŁUŻY WZORZEC RASY?
Moderatorzy: BACHMATsforanemroda, eliza
- ogończyk
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: DO CZEGO SŁUŻY WZORZEC RASY?
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
To mojej zgody nie ma! Dla mnie trzeba wykreślić słowa : obowiązkowe, Podgórzańskie i GONTeż postuluję obowiązkowe Pogórzańskie Próby Gonu dla Ogarów Hodowlanych!

Ale propozycja : dobrowolne czarnoleskie próby pogoni za strusiem dla OP i GP z podziałem np. na trzy kategorie wagowe plus wyścig w klasie open ? Sponsorzy nadal poszukiwani, nawet z zagranicy

- ogończyk
- Kontakt:
Jak cóś będzie na rzeczy dostaniesz zaproszenie.
Pzdr. 

Ostatnio zmieniony poniedziałek 06 lip 2009, 07:19 przez ogończyk, łącznie zmieniany 5 razy.
Chodzi Ci o kłus czy galop?
zresztą widziałam jedno i drugie np. w Kaliszu
Było się śmiać?

Było się śmiać?

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
No no no.....ale ciekawie się tu robi........
Oficjalnie się przyznaję...że moja suka zgodnie ze wzorcem, potrafi galopować dłuuuuugo po lesie...
ino zajęcy u nas niet...
ale te wyścigi za strusiem .....
chłopy...co wyście pili wczoraj
podoba mi się pomysł..oj podoba
Oficjalnie się przyznaję...że moja suka zgodnie ze wzorcem, potrafi galopować dłuuuuugo po lesie...
ino zajęcy u nas niet...

ale te wyścigi za strusiem .....

No bo widać, jak na dłoni, że u nas zaczyna być więcej strusi niż zajęcy.weszynoska pisze:No no no.....ale ciekawie się tu robi........
ino zajęcy u nas niet...![]()
ale te wyścigi za strusiem .....chłopy...co wyście pili wczoraj
![]()
Jeszcze trochę i pójdziesz sobie na spacer do lasu, a tu z krzaków kangur Tobie wyskoczy,
a zamiast żubrów, stado bizonów przeleci

ZbyszekC pisze:Chodzi Ci o kłus czy galop?
Było się śmiać?

- ogończyk
- Kontakt:
Będzie świetnym reproduktorem!weszynoska pisze:Oficjalnie się przyznaję...że moja suka zgodnie ze wzorcem, potrafi galopować dłuuuuugo po lesie...

Puma, puma!!!monik pisze: No bo widać, jak na dłoni, że u nas zaczyna być więcej strusi niż zajęcy.
Jeszcze trochę i pójdziesz sobie na spacer do lasu, a tu z krzaków kangur Tobie wyskoczy,
a zamiast żubrów, stado bizonów przeleci
Funduję nagrody dla wszystkich zwyciężców klas w których moje psy nie bedą startowaćhucuł pisze: Ale propozycja : dobrowolne czarnoleskie próby pogoni za strusiem dla OP i GP z podziałem np. na trzy kategorie wagowe plus wyścig w klasie open ? Sponsorzy nadal poszukiwani, nawet z zagranicy