Pies Roku (?)
Moderator: BACHMATsforanemroda
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Pies Roku (?)
I dlatego jeszcze są tacy co ze mną rozmawiająIza i Sławek pisze:Ta twoja skromność.....

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Wreszcie głosy rozsądku, Qzia, AniaN , dzięki za poparcie
Jestem za tym by można tytuł otrzymać jeden raz, potem oddać pole innym, niech się starają
Sławek , przeprosiny przyjęte w całej rozciągłości

Jestem za tym by można tytuł otrzymać jeden raz, potem oddać pole innym, niech się starają

Sławek , przeprosiny przyjęte w całej rozciągłości

- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
No i wyszło bardzo śmiesznie bo miało być, że nie wolno na swojego psa głosować.qzia pisze:A ja bym była za tym, żeby nie było żadnych reguł. Na koniec roku każdy ogarkowiec wysyła swój typ ogara roku (oczywiście swojego psa) i liczymy punkty. Wygra ten, który zdobył najwięcej serc swoimi wpisami, działaniami itp.
Kasia

Kasiu intencje miałaś czyste
więc wszyscy zrozumieli w pół zdania

Dlaczego nie!? Mój jest najlepszy na świecieqzia pisze: No i wyszło bardzo śmiesznie bo miało być, że nie wolno na swojego psa głosować.Ale widzę, że dyskusja rozgorzała, więc nie zmieniam.
![]()

Powodzenia życzę, jestem ciekawa wyników

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Jejku ileż to stron się już zapisało
Ja przez swoją ignorancję do tekstu pisanego i ostatnio brak czasu nie zrozumiałam pierwszej idei i myślałam że to będzie właśnie Puchar Ogarkowa i że będziemy go sami wybierać a nie sędziowie
I tak jak napisałam w moim pierwszym poście tego tematu jestem za:
-Zgłaszam psa wpłacam wpisowe
-Termin do ustalenia
-Głosują wszyscy co zgłosili psa oczywiście bez możliwości głosowania na psa swojego
-Ogłoszenie wyników
-Nagroda puchar czy statuetka ogara czy medal zakupione za kasę z wpisowego.
Mało tego to da możliwość psom które z różnych przyczyn nie są wystawowe a różnymi czynami promują rasę.
A i osobiście gonitwa za pucharem z tytułu wystaw mnie nie interesuje z kilku powodów więc z takiej opcji odpadam.

Ja przez swoją ignorancję do tekstu pisanego i ostatnio brak czasu nie zrozumiałam pierwszej idei i myślałam że to będzie właśnie Puchar Ogarkowa i że będziemy go sami wybierać a nie sędziowie

I tak jak napisałam w moim pierwszym poście tego tematu jestem za:
-Zgłaszam psa wpłacam wpisowe
-Termin do ustalenia
-Głosują wszyscy co zgłosili psa oczywiście bez możliwości głosowania na psa swojego
-Ogłoszenie wyników
-Nagroda puchar czy statuetka ogara czy medal zakupione za kasę z wpisowego.
Mało tego to da możliwość psom które z różnych przyczyn nie są wystawowe a różnymi czynami promują rasę.
A i osobiście gonitwa za pucharem z tytułu wystaw mnie nie interesuje z kilku powodów więc z takiej opcji odpadam.
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Ponieważ na
skończyła się inwencja (ależ złośliwy jestem !)
Chciałbym zaproponować co następuje:
Regulamin Pucharu Ogarkowa (projekt, oczywiście)
1) Do 1.12.2012 przyjmowane są zgłoszenia Ogarów. Można zgłaszać swojego psa lub cudzego po zadeklarowaniu posiadania zgody wlaściciela. Zgłoszenie powinno zawierać Imię i przydomek (o ile posiada) datę urodzenia, zdjęcie i kilka ciepłych słów. -(proponuję aby zgłoszenia były wysyłane na maila i dopiero przez moderatora zamieszczone w specjalnym wątku.Każdy pies będzie miał przypisany numer. Pozwoli to uniknąć balaganu w wątku. W prezentacji tamże nie będzie danych właściciela psa -bo po co?)
2) Każdy chętny do głosowania, wykupi za kwotę 10 zł dziesięć głosów, które będzie mógł rozdzielić według własnego uznania ( np. pies X -6, suka Y 2, a Z i drugie Z po 1)
(na przekazie pieniężnym wystarczy zaznaczyć numer/y psa/psów)
3) dopuszcza się wielokrotność zakupu głosów
4) głosowanie trwa do 23.12 Ogłoszenie wyników 24.12. Puchar dla zwyciężcy będzie przekazany przesyłką lub osobiście przez delegację (się zobaczy w praniu
)
5) Cały dochód przeznaczony będzie na fundusz "Ogarki w Potrzebie"
Winowajca całego zamieszania, deklaruje Ufundowanie Pucharu tej edycji
PS1. z oczywistych względów L i F, nie będą uczestniczyć w tej edycji
PS2. Nie cieszcie się, bo idea rankingu, zdobywania punktów itp, nie wyleciała z mojej głowy i może powrócić ze zdwojoną siłą
Jeżeli się podoba, to proszę o ewentualne zmiany usprawniajace.
Po błogoslawieństwie wielkiego A - Alleluja i do przodu !!! (jak nie pobłogosławi, to niech sie tlumaczy
)
S.

Chciałbym zaproponować co następuje:
Regulamin Pucharu Ogarkowa (projekt, oczywiście)
1) Do 1.12.2012 przyjmowane są zgłoszenia Ogarów. Można zgłaszać swojego psa lub cudzego po zadeklarowaniu posiadania zgody wlaściciela. Zgłoszenie powinno zawierać Imię i przydomek (o ile posiada) datę urodzenia, zdjęcie i kilka ciepłych słów. -(proponuję aby zgłoszenia były wysyłane na maila i dopiero przez moderatora zamieszczone w specjalnym wątku.Każdy pies będzie miał przypisany numer. Pozwoli to uniknąć balaganu w wątku. W prezentacji tamże nie będzie danych właściciela psa -bo po co?)
2) Każdy chętny do głosowania, wykupi za kwotę 10 zł dziesięć głosów, które będzie mógł rozdzielić według własnego uznania ( np. pies X -6, suka Y 2, a Z i drugie Z po 1)
(na przekazie pieniężnym wystarczy zaznaczyć numer/y psa/psów)
3) dopuszcza się wielokrotność zakupu głosów
4) głosowanie trwa do 23.12 Ogłoszenie wyników 24.12. Puchar dla zwyciężcy będzie przekazany przesyłką lub osobiście przez delegację (się zobaczy w praniu

5) Cały dochód przeznaczony będzie na fundusz "Ogarki w Potrzebie"
Winowajca całego zamieszania, deklaruje Ufundowanie Pucharu tej edycji
PS1. z oczywistych względów L i F, nie będą uczestniczyć w tej edycji
PS2. Nie cieszcie się, bo idea rankingu, zdobywania punktów itp, nie wyleciała z mojej głowy i może powrócić ze zdwojoną siłą

Jeżeli się podoba, to proszę o ewentualne zmiany usprawniajace.
Po błogoslawieństwie wielkiego A - Alleluja i do przodu !!! (jak nie pobłogosławi, to niech sie tlumaczy

S.
Wesna z Gończaków
Rozumiem, że przypadła mi rola kasjera

I czy kasjer może zgłosić swoje psy ?
PS.
Jakąś nagrodę pocieszenia również ufundujemy

I czy kasjer może zgłosić swoje psy ?

PS.
Jakąś nagrodę pocieszenia również ufundujemy