ogar DUKAT- wyjęty ze schronu do DT i już jest w DS
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: TRZEBA POMÓC-ogar DUKAT- wyjęty ze schronu jest w DT
Aha zapomniałam powiedzieć, że Lilu lada chwila zawita do nas, czeka tylko na aktywację 

Cudnie
Wspaniały Pan Ogar z Dukata
Dzięki KasiuWro za relację foto. Jakbym tam trochę była z Wami...
Fajnie, że Lilu tu do nas dołączy

Wspaniały Pan Ogar z Dukata

Dzięki KasiuWro za relację foto. Jakbym tam trochę była z Wami...

Fajnie, że Lilu tu do nas dołączy

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Śliczny psiak. Dobrze, że trafił na razie w dobre ręce. Schron to nie jest dobre miejsce dla ogara.
Pozdrawiam i piszcie czy jakoś nie można pomóc. Kasia
Pozdrawiam i piszcie czy jakoś nie można pomóc. Kasia
Chyba jestem u Was a aktywacyjnego maila nie dostałam. To ja Lilu 

Witaj Ingolec na czekoladowym forum
Mamy nadzieję, że nasz ogarzy tymczasowicz Dukat będzie sprawował się nienagannie i zasłuży czasem na głaski
(Tak na poważnie- to ja Ci dziękuję z całego serca
)
...no i wszyscy tu czekamy na wieści, zdjęcia itd itd

Mamy nadzieję, że nasz ogarzy tymczasowicz Dukat będzie sprawował się nienagannie i zasłuży czasem na głaski

(Tak na poważnie- to ja Ci dziękuję z całego serca

...no i wszyscy tu czekamy na wieści, zdjęcia itd itd
Ja uwielbiam wielkie psy.
Co prawda w hotelu ze względów ekonomicznych są nie wskazane, bo dużo jedzą i potrzebują więcej miejsca, ale za to są bardziej zrównoważone.
Widzę że mój tz już też się w nim zakochał i chciał brać do łóżka
Chłopak został na jednym z wybiegów i słyszę że od czasu do czasu przypomina delikatnie że tam został. Po za tym był już w domu a później cały czas naciskał klamkę żeby ponownie tam wejść.
Tak naprawdę prawdziwy charakter zaczyna się poznawać gdzieś po 3 tygodniach jak pies zaczyna wierzyć że to jego dom. Wtedy pokazuje co w nim siedzi.
Co prawda w hotelu ze względów ekonomicznych są nie wskazane, bo dużo jedzą i potrzebują więcej miejsca, ale za to są bardziej zrównoważone.
Widzę że mój tz już też się w nim zakochał i chciał brać do łóżka

Chłopak został na jednym z wybiegów i słyszę że od czasu do czasu przypomina delikatnie że tam został. Po za tym był już w domu a później cały czas naciskał klamkę żeby ponownie tam wejść.
Tak naprawdę prawdziwy charakter zaczyna się poznawać gdzieś po 3 tygodniach jak pies zaczyna wierzyć że to jego dom. Wtedy pokazuje co w nim siedzi.
Ingolec, one cudownie uzależniają... 

Większość ogaromaniaków ma w domach pozakładane gałki zamiast klamekIngolec pisze:...Po za tym był już w domu a później cały czas naciskał klamkę żeby ponownie tam wejść.

Czekamy bardzo na Twoje wszelkie spostrzeżenia. Zanim znajdziemy DS powinniśmy wiedzieć o Dukacie jak najwięcej, by DS był odpowiedni. Obserwuj go bacznie bo ogary są tak wytrzymałe że potrafią długi czas "symulować zdrowie", więc najmniejszy symptom czegokolwiek jest tu dla nas istotny. Tam gdzie inny pies będzie już leżał jak neptek, to ogar będzie jeszcze biegał i udawał zdrowego- taka cecha rasy.
My też musimy poznać Dukata, dla nas to też znak zapytania

Czekamy na wpisy i na wieści...

U nas już większość klamek też wymieniona, ale przede wszystkim ze względu na kota persa. 

A jak Dukat odnosi się do kotka?