Z pamiętnika Salwy
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Re: Z pamiętnika Salwy
Chodziło mi o to, czy połączenie suki z tyłozgryzem z samcem z przodozgryzem dałoby szczeniaki ze zdrowym zgryzem 

Natalia i Nero
Na pewno! Ale oba zgryzy muszą mieć dokładnie takie samo "odchylenie" od normy.Np. - 5 mm +5 mm = zgryz idealny

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
tj właśnie matematyczne myślenie
Proporcje to proporcje, nie wolno ich lekceważyć 

Natalia i Nero
Ha, ha, ha róbcie sobie jaja, jestem zielona w tych sprawach i łykam jak młody pelikan 

- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
Re: Z pamiętnika Salwy-Wróg czai się za rogiem
Tak jak wrogiem moich lilijek Karbon... Z tym że w naszym wypadku ani jednej lilii nie było dane urosnąćAsiaB pisze:Wrogiem moich tulipanów okazała się Salwa.

Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
Chaszczy pisze:Wrogiem moich tulipanów okazała się Salwa.
Ja nie wiem co te nasze psiaki widzą w kwiatkach, przyrodnicy-degustańciChaszczy pisze:Tak jak wrogiem moich lilijek Karbon...

Wczoraj byliśmy z Salwą na kolejnym przycięciu złamanego pazura, przy okazji spytałam weterynarza o coś co mnie niepokoiło od jakiegoś czasu. I masztu babo placek, znowu wykrakałam, otóż moja Salwucha ma urojoną ciążę

A dobra wiadomość jest taka że schudła, laska się z niej zrobiła, waży teraz coś około 28 a 29 kg. Trochę się wierciła więc nie można było dokładnie jej zważyć. Pan weterynarz powiedział że wygląda super i bardzo ładnie się prezentuje- ależ ja urosłam

I doradzil Wam cos wet w zwiazku z ta urojona ciaza? Bo tu na forum temat byl maglowany, jakbys jeszcze nie czytala to zajrzyj moze viewtopic.php?f=9&t=1135
A wage jak najbardziej trzymajcie, zwlaszcza przy tej niby ciazy
Salwa sie super prezentuje, a zdjecia to gdzie?
A wage jak najbardziej trzymajcie, zwlaszcza przy tej niby ciazy

Salwa sie super prezentuje, a zdjecia to gdzie?

Kazał ją obserwować, jest osowiała zobaczymy w jaką stronę to dalej pójdzie. Wątek czytałam jakiś czas temu, dzięki za podpowiedź troszkę sobie odświeżyłam informacje. Stosujemy się do zasad, urozmaicamy jej czas, zabawki zabrane, zero cackania
.

Ostatnio zmieniony sobota 11 cze 2011, 15:23 przez AsiaB, łącznie zmieniany 1 raz.