Jak dla mnie - bomba !SARABANDA pisze:Koza fajna , nie powiem , ale moje wielkie marzenie to mieć osiołka.![]()
Ogar + Osioł , nie uważacie że też dobre połączenie.

Jak dla mnie - bomba !SARABANDA pisze:Koza fajna , nie powiem , ale moje wielkie marzenie to mieć osiołka.![]()
).
Uważam, że genialne. Ale u mnie wygrały kozy ze względu na mleko i charakter. Do tego osiołka masz nasz sołtys, który mieszka po sąsiedzku i myślę, że o poranku dwa osiołki na jedną wieś to by mogło być za dużoSARABANDA pisze:Koza fajna , nie powiem , ale moje wielkie marzenie to mieć osiołka.![]()
Biorąc pod uwagę, że obie były w odwiedzinach u capka to szansa na małe rogate jest. Przekonamy się za kilka miesięcy.qzia pisze: Martwię się tylko co będzie jak Mafioza wyjedzie.Będą jakieś małe rogate diabełki?
![]()
![]()
A ja głupia szukałam na przyszłe wyjazdy opieki z dojeniem. Nie wpadłam na to, że mogę kozy brać ze sobą.Hekate pisze: Ja tam już z kozą na wakacje jechałam -nie znalazł się w wiosce nikt, kto chciałby ją regularnie doić.![]()
hania pisze:[ A ja głupia szukałam na przyszłe wyjazdy opieki z dojeniem. Nie wpadłam na to, że mogę kozy brać ze sobą.
Co do połączenia ogar + osioł to uważam że mam największe bo Masiewskie doświadczenie.SARABANDA pisze:Koza fajna , nie powiem , ale moje wielkie marzenie to mieć osiołka.![]()