Zaogarzona czyli co tam słychać w Psiej Comecie ;-)

Awatar użytkownika
aganowaczek
Gadu-Gadu: 0

Re: Zaogarzona czyli co tam słychać w Psiej Comecie ;-)

Post autor: aganowaczek »

Może masz słaby dar przekonywania :gleba:
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK :-)
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Nie chciałam przy dzieciach słów wzmacniaczy używać. :nunu: :nunu: Pojadą do innej hodowli i będą powtarzać. Potem na ogarkowie będą plotki, że w Psiej Comecie męczy się psy. ;) Co zresztą będzie zgodne z prawdą. :niewka:
Awatar użytkownika
endo

Post autor: endo »

:mysl_1: Na jakieś bardzo wymęczone to one nie wyglądają :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

To prawda, byłam nachalna i zobaczyłam Juniorka - mięciutką długonogą póki co istotkę :marzyc: . O 100% zwiększyła się ilość ogarów w naszej wsi, nie tylko za moim będą się oglądać :D .

Gratuluję udanego zabiegu :D , dziś wściekliznowa masówka we wsi obok - kiedy zawiozłam syna na trening piłkarski na salę gimnastyczną, na korytarzu siedziała pani weterynarz, a na podwórku czekało z 10 kundelków ;) .
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Post autor: panbazyl »

qzia pisze:To może Madziu ja Ci Rysia na wychowanie oddam? :dawaj: :dawaj: Labki go parę razy zrolują to się opamięta. :mrgreen:
a bez problemu. Tylko pierwsze dni bez właściciela poproszę. Miałam już kilku delikwentów na "naprawie" i poszło bardzo ok, nawet do tego stopnia, ze byłam zła sama na siebie, bo jeden pies to ze wsi, aktorów z teatru, miałam go podczas ich wyjazdu u siebie - wielki pseudolab, ale ogromny! Dostał lekkie nauki, jadł na komendę, nauczyłam go nawet po schodach chodzić. Potem go właściciele odebrali, bo przyjechali a potem to miałam go non stop u siebie bo im zwiewał i do mnie pod bramę.... Czyli chyba taka zła nie jestem, jak pies do mnie zwiewał. Tylko jak to swiadczy o właścicielach?
Teraz czasem mam innego psa, jakiś mix rodezjana, kompletnie sfiksowany na koty, mówiąc wprost - koci morderca, ma na sumieniu kilka istot. Uparłam się , ze go odczulę na te koty. Ciężka sprawa, ale idzie do przodu. I nie ukrywam, że mam tu dużą pomoc w Rudolfie (kot od Kasi). Tylko teraz z Rudolfa wyszło wszystko co mogło chyba wyleźć - jejku, ale z niego types! Potrafi polować na dzieci jak przechodzą i skacze im na głowy.... Nurkowanie w kiblu to podstawa, ale to wytrzymania. Najgorsze jest to, ze się drapieżny zrobił, ale akurat do pomocy przy psie mordercy kotów jest niezastąpiony. Boję się go (Rudolfa) na wieś wypuścić, bo sąsiedzkie psy pozagryza....
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
qzia
Kontakt:

Ponieważ ze Śląska przywiozłam okropny katar i bolący ząb to dziś wagaruję. Zielona herbatka z miodem i czosneczek :mrgreen: w grzankach. Oby do wiosny. :happy3:
Awatar użytkownika
qzia
Kontakt:

Dziewczyny się porozjeżdżały i Aronia została jedynym dzieciakiem. W związku z tym dostąpiła zaszczytu spania w salonie z resztą psów. Do tej pory szczylki miały swój pokój razem z kotami i świnkami morskimi. No cóż. Malutka jest zachwycona. Ja trochę mniej. Noc spędziłam z wtulającym się ciągle lub śpiącym mi na głowie mięciutkim pluszakiem, który co pewien czas próbował oblizać mi całą buzię, jak tylko wysunęłam nos spod kołdry. :sen: Decyzja zapadła. Muszę kupić większe łóżko bo zaczyna brakować dla mnie miejsca. Za to dzięki psom można trochę zaoszczędzić na ogrzewaniu. :mrgreen:
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Aronia próbowała poprawić pańci stan zdrowia, leżąc na jej głowie :) odganiała wszystkie wirusy.
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Post autor: panbazyl »

hahaha!!! zapomnij o większym łóżku.... Kiedyś też tak myślałam, wielki materac aby dla mnie było ciut miejsca.... a gdzie tam. Nawet jakby był na pół podłogi to i tak dla mnie by tam miejsca nie było, bo od północy mam dokwaterowane dzieciaki (mają jakieś nocne podchody czy co, zawsze lądują u mnie w łóżku), czasem koty (choć odkąd im postawiłam obok ich mega budkę dla kotów to się tam wyniosły) no i około 6 rano psy.... uch. Rozłożyłam sobie nawet hamak ostatnio na strychu z nadzieją że moze w nim się wyśpię... ale gdzie tam - Panbazyl opanował sztuke jak wleźć do już zajętego hamaka....

A jak sobie dajesz radę ze świnkami i kotami? Koty nie polują na świnki? Jakoś nie wyobrażam sobie Rudolfa który by nie gnębił świnek....
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
qzia
Kontakt:

Nie wiem dlaczego moje posty 2 x się wklejają. :niewka: Ale to nie specjalnie.
ODPOWIEDZ