Uchaty i Coda ..... czyli Węszynosy Poszły w Las
Re: Uchaty Poszły w Las
Wczorajszy spacerek 

Ostatnio zmieniony poniedziałek 19 mar 2012, 19:58 przez BasiaM, łącznie zmieniany 1 raz.

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Basiu a ja mam pytanko odnośnie tej linki na której Uchatek jest chyba non stop czy on się nie słucha czy boisz się go puszczać?? 

Się na pewno słucha i jak już to słucha lub nie słucha Basi

Ostatnio zmieniony sobota 30 sty 2010, 21:16 przez monik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli jest to park gdzie ulice za parę psich susów itd to dobrze, że Uchaty na lince. Basia myśli za oboje
i najlepiej wie, gdzie można psa spuścić a gdzie nie.
PS
Dość Aszemi mamy wypadków, naprawdę starczy

PS

Aszemi pisze:Basiu a ja mam pytanko odnośnie tej linki na której Uchatek jest chyba non stop czy on się nie słucha czy boisz się go puszczać??
Park, do którego chodzimy znajduje się pomiędzy osiedlem domków a lasem.bea100 pisze:Jeśli jest to park gdzie ulice za parę psich susów itd to dobrze, że Uchaty na lince. Basia myśli za obojei najlepiej wie, gdzie można psa spuścić a gdzie nie.
PS
Na osiedlu są uliczki, jeżdżą auta więc nie jest bezpiecznie dla psa

W lesie nie będę ryzykować bo u nas masa dzików, saren i zajęcy

Poza tym Uchatek jest teraz w "trudnym, durnym" wieku i nie zawsze ma ochotę słuchac moich komend więc wolę nie ryzykować

Nie znaczy to też, że Uchaty tylko na lince chodzi

Koło parku jest boisko i tam psy szaleją ile wejdzie. Uchaty bez linki biega jak szalony

Za naszym osiedlem jak bawi się ze znajomymi psami to też go puszczam ale wtedy wiem, że jest zajęty zabawą i nie w głowie mu ucieczki

Bo to jest tak...jak mówisz do psa "idziesz czy nie ?!" to on wtedy idzie albo niemonik pisze:Się na pewno słucha i jak już to słucha lub nie słucha Basi![]()

Dzisiejsze lenistwo 

Ostatnio zmieniony poniedziałek 19 mar 2012, 19:59 przez BasiaM, łącznie zmieniany 1 raz.

Wymęczony na pierwszym zdjęciu a na ostatnim jak do ślubu 

Tak, zawsze tak robiirie pisze:Uchaty sie przeciaga jak kot. ;]

a potem przednie łapy stawia na podłodze, tylne stoja na łóżku i Uchatek zaczyna się wyginać

Człowiek guma...tfuuuu...pies guma

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Mam deja viBasiaM pisze:przednie łapy stawia na podłodze, tylne stoja na łóżku i Uchatek zaczyna się wyginać

Natalia i Nero