Minuta z Kontrabasem
Re: Minuta z Kontrabasem
Wlasnie mialam zauwazyc, ze Basik jakby w rankingach rodzinnych troche sie opuscil
Ale coz, jak sie ma taka sliczna Minutke to gentelmen sie do cienia wycofal.
A zdjatka rzeczywiscie sliczno-klimatyczne.

Ale coz, jak sie ma taka sliczna Minutke to gentelmen sie do cienia wycofal.
A zdjatka rzeczywiscie sliczno-klimatyczne.
Ela i Goniwiatry
ogarpolski@goniwiatr.de
http://www.goniwiatr.de" onclick="window.open(this.href);return false;
ogarpolski@goniwiatr.de
Ewka, Ania W - dzieki
pozdrawiamy
ketrin - Kontrabas do Swierklanca nie pojechal, ale ja nie wiedzialam, ze tam jest taki super park
i spacer wcale nie byl w planie. A ogolnie to ma wiecej spacerow niz Minuta, bo on wiecej potrzebuje sie wybiegac (znaczy on chodzi na dluzsze, Minucie krotsze wystarczaja;) Ze zas szybciej biega, to i mniej ma zdjec, bo ja i moj aparacik za nim nie nadazamy
kasiawro - Bas jest strozem doskonalym
jak zostawiam dom pod jego opieka to sie nawet o dzieci nie martwie 
elap - moze na blogu tego nie widac, ale Basik w domowych rankingach jest wciaz na topie
jest najwiekszym pupilkiem tak domownikow jak i dalszej rodziny. Wszystkie najsmaczniejsze keski i najlepsze miejsca na kanapach sa jego 
Faktem za to jest, ze Kontrabas czesciej w domu zostaje, niz sie po wielkim swiecie wloczy.. Ale on tak woli
Bas to domownik i spacerowicz z upodobania, a nie imprezowicz
i ja go nie mam zamiaru na sile ciagac. Za to on mnie do lasu ciaga i tu sie zgadzamy, ze jest super
Przyjdzie czas, o ile bedzie mu sie podobalo, bede jezdzic wiecej z nim. Poki co z Minuta jest mi latwiej na wyjazdach, bo to takie przylepne dosc cielatko jest
Kontrabas lubi miec swoje zdanie na rozne sprawy i wiecej go trzeba miec na oku. A ze zwykle jezdze sama, to wybieram prostsza opcje.
A Minuta... po prostu jest bardziej fotogeniczna
Pozowac do zdjec tez lubi. Do tego wszedzie jej pelno - taki wsciubinosek. No i bez dwoch zdan lubi wszelkie wyprawy w nieznane, ogolnie latwiej ja ogarnac. Choc juz na naszych zwyklych spacerkach slucha sie tylko dotad, dokad mam ja w zasiegu wzroku, a jak juz zniknie, to na glucho. Bas - biega gdzie chce, za to na sygnal zazwyczaj szybciutko jest przy mnie. Bardziej mozna z nim zaplanowac czas spaceru, niz z niby-posluszna Minuta.
Dzis mialam zamiar zabrac Basa towarzysko na wystawe czestochowska, zeby mu z takiej niezobowiazujacej, luzniejszej strony ringi pokazac
Niestety, na spacerze przed wekendem skaleczyl brzydko przednia lape miedzy poduszkami i widze, ze jednak dosc paskudnie to wyglada, mam obawy, czy sie zagoi samo
Nie kuleje, ale to twardziel jest w koncu. Poki co nie pozwalam mu chodzic wiecej, niz na male conieco kolo domu.
Jesli dam rade czasowo, chyba pojade go pokazac wetowi.
to w takim razie dzis troche przydomowych, w miare aktualnych zdjec Basika

ketrin - Kontrabas do Swierklanca nie pojechal, ale ja nie wiedzialam, ze tam jest taki super park

kasiawro - Bas jest strozem doskonalym

elap - moze na blogu tego nie widac, ale Basik w domowych rankingach jest wciaz na topie

Faktem za to jest, ze Kontrabas czesciej w domu zostaje, niz sie po wielkim swiecie wloczy.. Ale on tak woli

Bas to domownik i spacerowicz z upodobania, a nie imprezowicz

A Minuta... po prostu jest bardziej fotogeniczna

Dzis mialam zamiar zabrac Basa towarzysko na wystawe czestochowska, zeby mu z takiej niezobowiazujacej, luzniejszej strony ringi pokazac

Jesli dam rade czasowo, chyba pojade go pokazac wetowi.
to w takim razie dzis troche przydomowych, w miare aktualnych zdjec Basika

i jeszcze kilka, w ramach nadrabiania Basowych zaleglosci

Nastepnym razem sprobuje cos na spacerkach pstryknac.

Nastepnym razem sprobuje cos na spacerkach pstryknac.
Oj Irie, dogodzilas mi zdjeciami. Dziekuje.
Basik to widze ze sobie troszke zmeznial i wydoroslal
Moje dziewczyny to pewnie Basikowi umiesnionego tyleczka pozazdroscily i zalozyly spolke wycieczkowa. Korsa i Kraska to czasem tak szybko znikaja, ze zauwazam to dopiero jak sobie wlasnie wracaja
Tak ze milosc do ruchu to jak widac rodzinna maja.
A Minutka to po prostu modelka. Dziewczyna jest swojej urody swiadoma to sie tez pokazuje. No bo czemu nie
Basik to widze ze sobie troszke zmeznial i wydoroslal

Moje dziewczyny to pewnie Basikowi umiesnionego tyleczka pozazdroscily i zalozyly spolke wycieczkowa. Korsa i Kraska to czasem tak szybko znikaja, ze zauwazam to dopiero jak sobie wlasnie wracaja

A Minutka to po prostu modelka. Dziewczyna jest swojej urody swiadoma to sie tez pokazuje. No bo czemu nie

Ela i Goniwiatry
ogarpolski@goniwiatr.de
ogarpolski@goniwiatr.de
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Basikowe profile w sam raz do nowej płytki będą w takim ciepłym świetle.
Basik śliczny, umięśniony i tak kokieteryjnie z przedostatniej fotki spogląda 

Nie moge tu na blogu nie odnotowac Minutkowego udzialu w konkursie dzikarzy w Jarach 
Fajnie, ze pojechalysmy, fajnie ze udalo sie ukonczyc z dyplomem (jak na poczatek to dyplom II st. baardzo mnie satysfakcjonuje
) I jest apetyt na kolejne takie wyprawy 
Kilka pamiatkowych obrazkow:

i relaks 'di dej after'

a tu pamiatkowy papierek z nagrodkowego cukierka (a te konkursowe cukierki to oczywiscie ...krowki
)

a podczas calego tego zamieszania, Basik spokojnie na nas czekal, pilnujac domu

za to dzis postanowil pokazac Minucie, ze nie tylko - Zagaj, Zagaj, dziki, dziki
- i ze z nim tez jest fajnie. Korzystajac z niedomknietej furtki zabral panne na spacer po lesie. Jakies 3 godziny randkowali. Wszystkie obce zapachy z niej wywietrzyl i chyba jej wspomnienia wybil z glowy 

Fajnie, ze pojechalysmy, fajnie ze udalo sie ukonczyc z dyplomem (jak na poczatek to dyplom II st. baardzo mnie satysfakcjonuje

Kilka pamiatkowych obrazkow:

i relaks 'di dej after'

a tu pamiatkowy papierek z nagrodkowego cukierka (a te konkursowe cukierki to oczywiscie ...krowki

a podczas calego tego zamieszania, Basik spokojnie na nas czekal, pilnujac domu

za to dzis postanowil pokazac Minucie, ze nie tylko - Zagaj, Zagaj, dziki, dziki

Irie nuie znasz powiedzenia "w miarę konkursów apetyt rośnie"