Proszę bardzo

Na wszystkich zdjęciach są nasze (moje i Piotra) konie. Są to dwa wałachy: siwy - mój, 13 letni małopolak Iben, ciemnogniady - Piotra, 12 letni folblut Cezar. Konie jak już napisałam wcześniej, to nasza pasja, hobby, sposób na życie. Kawaleria to nasza fascynacja, podziw, szacunek. Wszak Polska jazda była najlepszą na świecie i to zarówno pod kątem taktyki i wyszkolenia jak i podejścia do koni - koń najpierw musi być oporządzony, nakarmiony, napojony a potem dopiero my

Przeprowadziliśmy się z miasta na wieś i dojeżdżamy codziennie do pracy 40 km w jedną stronę, po to żeby móc mieć stajnię i mieszkać z końmi

. Zamieściłam zdjęcia z niektórych imprez "oficjalnych" na które jeździmy, i tak w kolejności Rekonstrukcja Bitwy nad Bzurą, dalej Kawaleryjskie Mistrzostwa Polski Militari, dalej zdjcie z Burkiem z Hubertusa w Siewierzu, a ostatnie z Oficerskiego Rajdu Konnego Skorpiona. Pieska też wybraliśmy pod kątem:
1. Polska rasa - a my mamy szmergla na tym punkcie (pies Ogar Polski, wódka Polska, koń Małopolski i Pełna krew angielska

)
2. Będzie chętnie biegał z nami i końmi