GRA!
Re: GRA!
"Chociaż byłam zdziwiona jego odczuciami, jakiś wewnętrzny głos ostrzegł mnie, że mój mąż właśnie w tej chwili chce zostać wysłuchany i że lepiej będzie, jeśli posłucham co ma do powiedzenia"
Kristine Carlson - Nie zadręczaj się drobiazgami kobieto.
PS> Prezent od synowej na urodziny. Właśnie czytam:)
Kristine Carlson - Nie zadręczaj się drobiazgami kobieto.
PS> Prezent od synowej na urodziny. Właśnie czytam:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
"Ja też chętnie czytam rubrykę o pijakach i ich wybrykach." Jaroslav Hasek-Losy dobrego wojaka Szwejka czasu wojny światowej
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
monik
myśleć - mieć zdanie
odczuwać - interpretować coś, mieć zdanie* za słownikiem języka polskiego:)
…. Widzisz różnicę? Bo ja nie:)
Ale się nie upieram:)
No więc dlaczego tak myślisz, dlaczego takie masz odczucie? ?
Uważać - mieć zdanie na jakiś temat; być zdaniaNie uważam, tylko myślę, takie mam odczucia
myśleć - mieć zdanie
Pozwolisz, że zostawię tutaj to Twoje pytanie bez odpowiedzi, dla dobra ogółudorob62 pisze:monikUważać - mieć zdanie na jakiś temat; być zdaniaNie uważam, tylko myślę, takie mam odczucia
myśleć - mieć zdanie

Grajcie dalej

Dieta zbyt uboga w sól, szczególnie połączona z dużą konsumpcją wody, może zwiększyć filtrację krwi, zmniejszyć jej objętość i dodatkowo obniżyć ciśnienie, co może spowodować zmęczenie oraz zawroty głowy przy nagłym wstawaniu. Pierre Dukan Nie potrafię schudnąć
Patrzy się na zewnątrz, a szyby odbijają tylko wnętrze kuchni, mała zagracone centrum Wszechświata.
Prowadź swój pług przez kości umarłych. Olga Tokarczuk.
Polecam tym co jeszcze polują. PS kasiawro, ewentualnie które miasto typujesz?
Prowadź swój pług przez kości umarłych. Olga Tokarczuk.
Polecam tym co jeszcze polują. PS kasiawro, ewentualnie które miasto typujesz?
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer