Nie mogę się doczekać!

Witam. Miejsce sie znajdzie ale nie mamy placu przystosowanego do camingu. (podłączenie prądu, toalety, prysznice czy ujęcie wody). Druga sprawa to dość ograniczony teren jeśli chodzi o parkowanie samochodów. Ponieważ teren jest ogrodzony to wyboru miejsca za bardzo nie ma. A wszystkim nam zależy na jako takiej swobodzie. Myślę, że się to uda ale proszę wziąć powyższe po uwagę. Miło będzie Państwa gościć. Zapraszamy
O to może mój smalczyk?SARABANDA pisze: ↑niedziela 25 sie 2019, 00:50 Jeszcze jeden miły obowiązek, w imieniu Organizatorów, Współorganizatorów oraz własnym ogłaszam iż w trakcie zlotu odbędzie się kolejny bazarek ze zbieraniem środków na rzecz funduszu ogarkowego. Informacja głównie dla nowych zlotowców. Z doświadczeń poprzednich bazarków wynika że największym powodzeniem cieszą się wyroby handmade takie jak: przetwory domowe( ogórki, papryka, dżemiki itp. ) , artykuły kolekcjonerskie typu nalewka, ale także takie frykasy jak miody, śledziki i wypieki , mydła domowej roboty, różne wyroby artystyczne, ale także różne artykuły dla psów i wiele, wiele innych, inwencja nie ma końca. Co roku pojawiają się jakieś nowe pomysły. Zapraszamy do zabawy, zapewniam że emocje sięgają zenitu.
Marianna Koniecznie!Marian70 pisze: ↑niedziela 25 sie 2019, 10:59O to może mój smalczyk?SARABANDA pisze: ↑niedziela 25 sie 2019, 00:50 Jeszcze jeden miły obowiązek, w imieniu Organizatorów, Współorganizatorów oraz własnym ogłaszam iż w trakcie zlotu odbędzie się kolejny bazarek ze zbieraniem środków na rzecz funduszu ogarkowego. Informacja głównie dla nowych zlotowców. Z doświadczeń poprzednich bazarków wynika że największym powodzeniem cieszą się wyroby handmade takie jak: przetwory domowe( ogórki, papryka, dżemiki itp. ) , artykuły kolekcjonerskie typu nalewka, ale także takie frykasy jak miody, śledziki i wypieki , mydła domowej roboty, różne wyroby artystyczne, ale także różne artykuły dla psów i wiele, wiele innych, inwencja nie ma końca. Co roku pojawiają się jakieś nowe pomysły. Zapraszamy do zabawy, zapewniam że emocje sięgają zenitu.
Marianna koniecznie!Marian70 pisze: ↑niedziela 25 sie 2019, 10:59O to może mój smalczyk?SARABANDA pisze: ↑niedziela 25 sie 2019, 00:50 Jeszcze jeden miły obowiązek, w imieniu Organizatorów, Współorganizatorów oraz własnym ogłaszam iż w trakcie zlotu odbędzie się kolejny bazarek ze zbieraniem środków na rzecz funduszu ogarkowego. Informacja głównie dla nowych zlotowców. Z doświadczeń poprzednich bazarków wynika że największym powodzeniem cieszą się wyroby handmade takie jak: przetwory domowe( ogórki, papryka, dżemiki itp. ) , artykuły kolekcjonerskie typu nalewka, ale także takie frykasy jak miody, śledziki i wypieki , mydła domowej roboty, różne wyroby artystyczne, ale także różne artykuły dla psów i wiele, wiele innych, inwencja nie ma końca. Co roku pojawiają się jakieś nowe pomysły. Zapraszamy do zabawy, zapewniam że emocje sięgają zenitu.
Marianna koniecznie!Marian70 pisze: ↑niedziela 25 sie 2019, 10:59O to może mój smalczyk?SARABANDA pisze: ↑niedziela 25 sie 2019, 00:50 Jeszcze jeden miły obowiązek, w imieniu Organizatorów, Współorganizatorów oraz własnym ogłaszam iż w trakcie zlotu odbędzie się kolejny bazarek ze zbieraniem środków na rzecz funduszu ogarkowego. Informacja głównie dla nowych zlotowców. Z doświadczeń poprzednich bazarków wynika że największym powodzeniem cieszą się wyroby handmade takie jak: przetwory domowe( ogórki, papryka, dżemiki itp. ) , artykuły kolekcjonerskie typu nalewka, ale także takie frykasy jak miody, śledziki i wypieki , mydła domowej roboty, różne wyroby artystyczne, ale także różne artykuły dla psów i wiele, wiele innych, inwencja nie ma końca. Co roku pojawiają się jakieś nowe pomysły. Zapraszamy do zabawy, zapewniam że emocje sięgają zenitu.