XVI Klubowa Wystawa Ogara Polskiego, Cyziówka 2018
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: XVI Klubowa Wystawa Ogara Polskiego, Cyziówka 2018
Klubówka zawsze była pełnopłatna, nawet w czasach jak mieliśmy darmochę.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
A nasz przyjazd i tak pod znakiem zapytania. W jednym z ośrodków który obsługiwany jest przez zewnętrzną firmę Meteor brak możliwości kontaktu, nie odbierają telefonów i nie oddzwaniają po nagraniu się na sekretarkę. W drugim prowadzę rozmowy od tygodnia i dalej nie wiem czy mam pokój czy nie. Może ktoś ma zamówiony pokój z piątku na sobotę ale przyjedzie dopiero w sobotę? ew jakieś sugestie co do wolnych noclegów?
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Qzia oceniasz kogoś publicznie, że coś jest nie zrozumiałe.qzia pisze: A klubowa to też krajowa? Bo ja mam zamiar za klubową po 70 od psa zapłacić. Z wyjątkiem Zuzi i Zbycha bo intery.Myślłam o myśliwskiej ale zupełnie nie mam pomysłu ile za ogara. Zdanie obraźliwe - usunięte przez admina
Osobiście po raz kolejny wklejam Wam stawki za wystawę klubową i zastanawiam się kto to czyta skoro nadal są te same pytanie

Ostatni raz dla przypomnienia wszystkim podaję stawki, które również są m.in. w informacji na pierwszej stronie.
Opłaty są następujące:
70 zł – klasa młodzieży, pośrednia, otwarta, championów, użytkowa
40 zł – pozostałe klasy, interchampiony
Sarabanda masz na PW

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Kasieńko. Zapraszacie też na myśliwską
Niestety dopiero po skontaktowaniu się z Kasią G. dowiedziałam się jaka jest stawka za rasy polskie.
Oceniam publicznie bo może da to komuś do myślenia. Inne oddziały mogą czytelnie napisać to chyba i w Rzeszowie by potrafili.
Ale mogę się mylić.

Zgłoszenia przedłużone do dzisiaj (16). Moze jeszcze ktoś, coś? Nazbiera się chociaż ze 40 czapraków? Kasiawro - a za suczkę w championach to też 70??? 

Qzia błaaaagam. InformujeMY, ale nie organizujeMY.qzia pisze:Kasieńko. Zapraszacie też na myśliwskąNiestety dopiero po skontaktowaniu się z Kasią G. dowiedziałam się jaka jest stawka za rasy polskie.
![]()
Oceniam publicznie bo może da to komuś do myślenia. Inne oddziały mogą czytelnie napisać to chyba i w Rzeszowie by potrafili.
Ale mogę się mylić.
Wątek dotyczy klubowej.
Tak, system rzeszowski też uważam, że jest mało czytelny i może wzbudzić wątpliwości, ale pytanie - to jak sobie z nim radzą ci, którzy nie mają przy tej okazji klubówki i których nie ma kto poprowadzić przez te zawiłości za rączkę ?

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Pewnie, że by potrafili, a może właśnie należy im powiedzieć przez telefonqzia pisze:Kasieńko. Zapraszacie też na myśliwskąNiestety dopiero po skontaktowaniu się z Kasią G. dowiedziałam się jaka jest stawka za rasy polskie.
![]()
Ale mogę się mylić.

Przypominam, że ja też czytelnie (tak mi się wydaje

Brawo jak dobrze, że ktoś mnie rozumieuncja pisze: Kasiawro - a za suczkę w championach to też 70???

Teraz pytanie gdzie kto śpi

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Hm... a może by tak grupę "weterano/przedszkolną" ogarowiczów stworzyć i prowadzić za rękę???Ania W pisze: to jak sobie z nim radzą ci, którzy nie mają przy tej okazji klubówki i których nie ma kto poprowadzić przez te zawiłości za rączkę ?

Nawet wiem kto z kim w pierwszej parze by stał

Tak mnie trochę już wzięła głupawka, przy tej nie mocy

Ważne, że nadal nam się chce zgłaszać, przyjeżdżać i bawić wspólnie

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:

Jeszcze raz przypominam, że na SZCZENIACZKI i MŁODSZE SZCZENIACZKI czekają piękne kubeczki.

A na zwycięzców (w tym szczeniaczki i młodsze szczeniaczki i juniorów ).... czkają superaśne posłankajeszcze raz przypominam, że na SZCZENIACZKI i MŁODSZE SZCZENIACZKI czekają piękne kubeczki.![]()
![]()
![]()
Zapraszamy do zgłaszania. Ostatnia szansa.