Ulotka promująca Ogara
Re: Ulotka promująca Ogara
Zgadzam się z Dorotądorob62 pisze:pdf ok ale taki nie do druku.. tylko mailowy

-
HEHE. No to już prawie stanęło na moim. Myślę że reszta się na pewno zgodzi.
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Ja też się podpisuję ale właśnie na takich warunkach jak Dorota pisała co by bubelki nie powstały 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Leszku powiedz mi tylko skąd wziąłeś ta skarbonkę
Muszę ją mieć

Muszę ją mieć
- Załączniki
-
- skarbonka.jpg (62.37 KiB) Przejrzano 1245 razy
Aszemi
Kochana.. ona była normalna ale ją zagłodzili.... tego nie da się kupić.. trzeba pracować. Cierpliwie i konsekwentnie:) Do celu:)
Kochana.. ona była normalna ale ją zagłodzili.... tego nie da się kupić.. trzeba pracować. Cierpliwie i konsekwentnie:) Do celu:)
- Załączniki
-
- Swinka.jpg (1.64 KiB) Przejrzano 1245 razy
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
-
5/10...
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Cholera, nie myślałem, że Dorota tak radykalne wnioski wyciągnie .............po wizycie u mnie.dorob62 pisze:Aszemi

Ale żeby tak zwierzaka-świnkę zagłodzić

Ale na poważnie, tej skarbonki fizycznie nia miałem, dostałem jako żart nawiazujący do hojności pracodawców.

Co do ulotki, z Hanią rozmawiałem dostała, tak że chyba wszyscy (niekiedy mam problem aby nik z forum zidentyfikować z określoną osobą czy psem, ale jakoś sobie poradziłem).
Co do głosowania, jeszcze za była Karmen, inni też raczej będą, ja też jestem za na takich warunkach jak pisano, więc będzie dostępna wersja pdf odpowiednio zabezpieczona.
Trzeba pamiętać jednak, ze komplet (dwie strony), dwa niezależne pliki po 6 MB, da razem 12 MB i idzie około 10 minut. Ale jakość będzie odpowiednia. Zastanowię się spokojnie w domu jak to zamieścić.

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
- Darek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
12 MB pocztą może być (za)ciężko w tym kraju. A na czym polega to szyfrowanie. Tzn wysyła sie do iluś tam osób ulotkę i hasło 

Szyfrowanie polega na tym, że można ogladać, przesyłać dalej, zapisywać sobie w tym formacie, itd , ale nie można nic zmieniać i nie można drukować.Darek pisze:12 MB pocztą może być (za)ciężko w tym kraju. A na czym polega to szyfrowanie. Tzn wysyła sie do iluś tam osób ulotkę i hasło
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl