Witam wszystkich

Awatar użytkownika
Psin+co
Gadu-Gadu: 0

Re: Witam wszystkich

Post autor: Psin+co »

Dla mnie bardzo OK. Pokój dwuosobowy, ew. trzyosobowy, gdyby były kłopoty z ilością/podziałem pokoi.
Dzięki za wyszukanie. :brawo_1:
Miłego,
Witold
Awatar użytkownika
ergo5218

Post autor: ergo5218 »

Psin+co pisze:Dla mnie bardzo OK. Pokój dwuosobowy, ew. trzyosobowy, gdyby były kłopoty z ilością/podziałem pokoi.
Dzięki za wyszukanie. :brawo_1:
Dokładnie tak samo :)
Burza

Post autor: Burza »

Pozdrawiam śliczna siostre :D co do spotkania przyjade z Tatą , pokój w ośrodku rezerwować trzeba samemu czy zrobi to organizator ?
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Też dziękuję za wyszukanie :szacun_1: , fajnie wygląda ta Brynica , my prawdopodobnie przyjedziemy w piątek :happy3:
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
1e2w3a
Kontakt:

Post autor: 1e2w3a »

Burza pisze: pokój w ośrodku rezerwować trzeba samemu czy zrobi to organizator ?
Właściwie to nikomu nie można narzucać gdzie chce mieszkać i co mu odpowiada. Każdy może sobie sam zarezerwować, ale jeżeli będzie wiadomo konkretnie ile osób jest chętnych i jaki ośrodek wybierają (albo jest im to obojętne) i ile noclegów przewidują - to można zrobić rezerwację grupową. Nawet jeżeli nie wszyscy będą mieszkać w tym samym ośrodku to odległości nie są duże i ze spotkaniem się na spacer nie powinno być problemu.
Ja proponuję zrobić to z pewnym wyprzedzeniem, bo jeśli teraz ośrodki są prawie puste to już na czas Świąt mogą być zajęte. A jak będzie tydzień po Świętach to nie wiadomo.
Ja jeszcze podzwoniłam do innych ośrodków, ale jakoś nie miałam szczęścia bo nikt nie odbierał. Zadzwoniłam też Agrorelaksu w Brynicy. Mają tam 8 pokoi : 3 pokoje 2-osobowe, 1 pokój 3 -osobowy, - 4 pokoje 4-osobowe.
Jeżeli są chętni do rezerwacji grupowej to możemy zacząc to robić. Ci co zarezerwują indywidualnie to niech powiadomią.
Jeśli chodzi o wybór tras spacerowych to tu będziemy polegać na WEIMARZE.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 16 mar 2015, 13:14 przez 1e2w3a, łącznie zmieniany 1 raz.
SOKOŁÓWKA

Zapraszam na stronę o moich ogarach : http://www.mojeogary.ga
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

My chętne do Brynicy i do rezerwacji grupowej, wstępnie od piątku.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Burza

Post autor: Burza »

Ja też chętna jestem do Brynicy (pokój dwuosobowy i rezerwacja grupowa)
Awatar użytkownika
ergo5218

Jako, że utrzymuję na FB sporadyczny kontakt z córką p. Kartawika pozwoliłem sobie w naszym imieniu zaprosić zarówno Natalię jak też p. Kartwika na zjazd rodzinny.
Odnośnie rezerwacji, jako że nie ma oficjalnego organizatora przedsięwzięcia proponuję, żeby wszyscy we własnym zakresie dokonywali rezerwacji. Tak będzie najłatwiej i nie będzie zamieszania z podawaniem danych.
Awatar użytkownika
ergo5218

Już mam info, że Państwo Kartawik nie będą mogli przyjechać, ale pozostali właściciele miotu dostaną informację o spotkaniu.
Awatar użytkownika
1e2w3a
Kontakt:

Post autor: 1e2w3a »

ergo5218 pisze:Odnośnie rezerwacji, jako że nie ma oficjalnego organizatora przedsięwzięcia proponuję, żeby wszyscy we własnym zakresie dokonywali rezerwacji. Tak będzie najłatwiej i nie będzie zamieszania z podawaniem danych
Też jestem podobnego zdania. To właściwie można już zaczynać.
SOKOŁÓWKA

Zapraszam na stronę o moich ogarach : http://www.mojeogary.ga
ODPOWIEDZ