Szukam domu dl 4letniej suni ogar polski
Re: Szukam domu dl 4letniej suni ogar polski
Niestety nie mam kontaktu do nowych właścicieli i nie wiem nic ponad to, ze to rodzina z dzieckiem z Lublina. Te informacje otrzymałam od znajomej o której pisałam, ze może na krótko wziąć sukę na DT.
Tak, Ati jest w Lublinie.
Na chwilę obecną ma się świetnie. Na początku bała się dziecka ale widać, że polubiła swojego nowego, ludzkiego, małego towarzysza
Jest grzeczna, usłuchana, wydaje się, że zaakceptowała nową rodzinę, poznaje nowych psich znajomych na spacerach i powoli poznaje nowe tereny
Bardzo lgnie do nowych ludzi i widać, że wzajemne poznawanie się sprawia wszystkim frajdę a Ati szybko załapuje nowe zasady panujące w jej nowym domu
Oby tak dalej
Na chwilę obecną ma się świetnie. Na początku bała się dziecka ale widać, że polubiła swojego nowego, ludzkiego, małego towarzysza

Jest grzeczna, usłuchana, wydaje się, że zaakceptowała nową rodzinę, poznaje nowych psich znajomych na spacerach i powoli poznaje nowe tereny

Bardzo lgnie do nowych ludzi i widać, że wzajemne poznawanie się sprawia wszystkim frajdę a Ati szybko załapuje nowe zasady panujące w jej nowym domu

Oby tak dalej

Oby tym razem się udało
Re: szukam domu dla 4letniej suni ogar polski MA DOM
Minęło trochę czasu od adopcji Atilki
Dostałam wiadomości co tam u niej słychać
A więc Ati mieszka na wsi, nad rzeką, ma do towarzystwa dwóch małych kumpli, których sobie ustawiła i teraz muszą jej słuchać
Uwielbia chodzić nad rzekę na ryby ze swoim panem a i zawsze zalicza kąpiel.
Biega po całej wsi, na szczęście wszyscy ją tam znają a ona po "obchodzie" grzecznie wraca do domu

Dostałam wiadomości co tam u niej słychać

A więc Ati mieszka na wsi, nad rzeką, ma do towarzystwa dwóch małych kumpli, których sobie ustawiła i teraz muszą jej słuchać

Uwielbia chodzić nad rzekę na ryby ze swoim panem a i zawsze zalicza kąpiel.
Biega po całej wsi, na szczęście wszyscy ją tam znają a ona po "obchodzie" grzecznie wraca do domu

Super historia 
Psina chyba lubiana i wygląda dobrze - boczki pełne.
Pozdrawiamy

Psina chyba lubiana i wygląda dobrze - boczki pełne.
Pozdrawiamy
Psina lubiana ! a jak
Z tego co wiem już się przyzwyczaiła do nowego miejsca, zrobiła się spokojna, czuje się bezpiecznie.
Nie atakuje i nie zagryza dzieci
Kocha wszystkich, jest bardzo "kumata", posłuszna, uwielbia wodę, całe dnie spędza na ogrodzie wraz z dwoma towarzyszami i z nimi też śpi w psim M3 specjalnie zrobionym na potrzeby psiaków w ogrodzie 

Z tego co wiem już się przyzwyczaiła do nowego miejsca, zrobiła się spokojna, czuje się bezpiecznie.
Nie atakuje i nie zagryza dzieci

BasiaM a to jest ten sam "dom" co Lublin czy inny?