Moderator: BACHMATsforanemroda
Jeżeeli o nas dalej chodzi to TUŚKA przegrała z miotową siorką. Super pies! Dzień wcześniej byliśmy na spacerze i skubana "zabiegała" moją Tusię. Moja wina. Ale jest również kwestia uczciwości i wiedzy przy ocenianiu psa/ @ Izo i Sławku. Jeszcze raz powtarzam, nie mam pretensji, że się PANI SĘDZINIE mój pies nie spodobał. Mam pretensję, że w tajemnicy, poza "uszami" pisała o nim potworne głupoty. Co to jest "Niewykształcona linia grzbietu?" (Tak CYTRA ma w opisie!)Ania W pisze:Sławku jakich słów by nie używać, to krytykując czyjeś sędziowanie ( a czasami trudno piać z zachwytu) możemy urazić tych co wygrali...
Dlatego fajnie jest jak zarówno ci wygrani jak i zajmujący dalsze lokaty wrzucają na luz zamiast się napinać, bo wtedy może się okazać, że każdy wynik pozostawi po sobie niesmak.
Dzięki. Miałem nadzieję, że się Fachowcy odezwą i wytłumaczą.weszynoska pisze:Niewykształcona linia grzbietu, to inaczej luźny grzbiet, latający niezwiązanie z ruchem łap u młodego niewytrenowanego w kłusie psa.
Nie, nie chodzi o Was - chodzi o luźne rozważania na temat sędziowania na wystawach i oceniania tego sędziowania oraz stosunku wystawców do tych imprez.ogończyk pisze:Jeżeeli o nas dalej chodzi to TUSKA (TUŚKA) przegrała z miotową siorką.