MWPR, Rzeszów, 2-3 lutego 2013 r. – CACIB

Moderator: BACHMATsforanemroda

Awatar użytkownika
weszynoska
Gadu-Gadu: 9111199
Kontakt:

Re: VI MWPR Rzeszów 2-3.02.2013

Post autor: weszynoska »

sorki..ale tylko kawałek marynarki :zly2:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
http://weszynoska.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

:marzyc_2: :marzyc_2: :szacun_1: :szacun_1:
Ogarkowy

Post autor: Ogarkowy »

Impet (Ikar) doskonała CWC :)
Awatar użytkownika
irie
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: irie »

Gratulacje! :brawo_1:
Obrazek
Awatar użytkownika
ogończyk
Kontakt:

Post autor: ogończyk »

Gratulacje serdeczne!
Wybierając między Wystawą Ogarów a Przeglądem "Kangurów" wybraliśmy przegląd "kangurów".
Wcale nie dlatego, że kiepskie psy startowały! Suka nam "zaciekła".
Wot żyzń. :D
Pzdr.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

To wrzućcie jakieś zdjęcia tych kangurów. :dawaj: Ja musiałam kiblować w pracy i ani na wystawę ani na kangury nie pojechałam. :niewka: :placzek:
Awatar użytkownika
ogończyk
Kontakt:

Post autor: ogończyk »

Ok. Wrzucę swoje zdjęcia w odpowiednim wątku, ale robiły zdjęcia, oprócz mnie, co najmniej trzy osoby. Z pewnością znacznie lepiej robiące zdjęcia niż ja, bo, oprócz tego, że są znane z dobrych zdjęć, mają bardziej odpowiedzialne podejście do tematu.
Ja jestem zachwycony!
(Rzeczy, o które mógłbym zaczepić w wyglądzie są zupełnie niepoważne.)
Pzdr.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Też proszę o fotki coogarów.
Gratki dla wystawiających ogarki!!
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Post autor: panbazyl »

ufff... dojechalim na wieś do siebie a teraz to mam małe marzenie :sen:

Gryzoń Gryzli juz jak doniesiono powyzej Zw Mlodzieży, Najl Junior w Rasie. jestem z chłopaka zadowolona bo na przekór śliskiej i odblaskowej powierzchni szedł fajnie.

Na kangurach byłam, foty będą, ale jak ja się wyśpię, pozmniejszam je trochę (bo kilka moich zdjęć w ich naturalnej rozdzielczości i serwery padną). Być może mam i marynarkę z zawartością w całosci na zdjęciu. Teraz nie jestem w stanie powiedzieć.

Dlaczego dostaliście nie te rozety to juz nie do mnie pytanie. Na ringu mnie też wręczono rozete z kalsy championów, ale że się czytać tak w międzyczasie nauczyłam, to oddałam i wzięłam tą z młodzieży :jezyk_3: ale mam nadzieję, ze sie jakos powymieniacie i bedzie ok.

Inspekcja Wet to temat rzeka i szkoda sobie nimi głowę zawracać. Ja kontestując ich podejście do sprawy nosilam numery startowe na lewej stronie, czyli białym do wierzchu :jezyk_3:

Dziękuję wielu osobom za miłe pogaduchy (czasem aż esencjonalne) przy ringu i nie tylko. Kilku osobom dziękuje baaaardzo baaardzo za to że nas przygarnęły na noclegi i że mieliśmy ciepło i pełną michę - dziękujemy baaardzo, baaardzo!

a wracałam z 2 psami w pkp. I tu byl cyrk po pachy, bo już przy kasie z biletami latałam jak przysłowiowy kot z pęcherzem, bo pani niekoniecznie miła raczyła mnie poinformować, ze te bilety co ja chcę to w kasie na przeciwko. Pani w kasie na przeciwko patrząc na zegarek stwierdziła, że to nie u niej, bo ona za minute ma przerwę i że to co ja chcę to znów na przeciwko, tylko teraz od dooopa strony z której wlaśnie wróciłam.... Kuźwa! Mając 3 minuty do pociągu pognałam tam bez biletów i gdyby nie pomoc Szlachetnej Duszy który to dzielnie moje psy trzymał to bym dziś jeszcze nocowała w Rzeszowie u kolejnej osoby (w końcu nie można non stop tych samych zanudzać swoją postacią). zdązyłam. Pan konduktor też się dowiedział przed ruszeniem pociągu, ze biletów nie mamy i że chcę je nabyć. I tu się zaczęło.... :gleba: :gleba: :gleba: Bo wedle prawa pkp na 1 osobę w pociągu przysługuje 1 pies.... a ja miałam nadbagaż, czyli 2 psy.... ups. I co tu zrobić???? Możliwości jest wiele, ale wybrałam najszybszą i chyba najlogiczniejszą w tej sytuacji. Wsiadłam do przedziału w którym jechał sędzia kynologiczny, poprosiłam Go o użyczenie mi numeru Jego biletu aby konduktor mógł sprzedać moim psom legalne bilety.... a całośc tego procederu nabywania biletu trwała od samego Rzeszowa aż do Kolbuszowej.... :gleba: (na marginesie dodam, ze w PKS psy jeżdżą za friko, mozna mieć nawet 4 psy - z większą ilością nie jeździłam).
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
adamanna

Post autor: adamanna »

Miałaś szczęscie że sędzia z wystawy wracał :)
ODPOWIEDZ