Kasia
Moderator: BACHMATsforanemroda
qzia pisze:A ja bym była za tym, żeby nie było żadnych reguł. Na koniec roku każdy ogarkowiec wysyła swój typ ogara roku (oczywiście swojego psa) i liczymy punkty. Wygra ten, który zdobył najwięcej serc swoimi wpisami, działaniami itp.
Kasia
O właśnie to by mi się podobało tylko z głosowaniem na każdego psa oprócz swojego. I z uzasadnieniem decyzji, dlaczego ten a nie inny pies wg. mnie zasłużył na ten tytuł.weszynoska pisze:qzia pisze:A ja bym była za tym, żeby nie było żadnych reguł. Na koniec roku każdy ogarkowiec wysyła swój typ ogara roku (oczywiście swojego psa) i liczymy punkty. Wygra ten, który zdobył najwięcej serc swoimi wpisami, działaniami itp.
Kasia
ooooo
oooooooania N pisze:O właśnie to by mi się podobało tylko z głosowaniem na każdego psa oprócz swojego. I z uzasadnieniem decyzji, dlaczego ten a nie inny pies wg. mnie zasłużył na ten tytuł.weszynoska pisze:qzia pisze:A ja bym była za tym, żeby nie było żadnych reguł. Na koniec roku każdy ogarkowiec wysyła swój typ ogara roku (oczywiście swojego psa) i liczymy punkty. Wygra ten, który zdobył najwięcej serc swoimi wpisami, działaniami itp.
Kasia
ooooo![]()