A tak przy okazji, nie mam pretensji do Krzyska. A co do pociągnięcia do odpowiedzialności na drodze prawnej co niektórych za pomówienia, to raczej dobry pomysł

irie pisze:Forma, w jakiej Bea prowadzi marketing swojej hodowli to jedna rzecz, a inna - domaganie sie wszystkich faktow w ogloszeniach o miocie. Takie ogloszenie ma zachecic do kupna szczeniat, prawda? Przeciez jak swiat swiatem anonse, reklamy nie maja sluzyc temu, zeby zniechecac nabywce. Nawet dzis slyszlam taka zgrabna wypowiedz copywritera w odpowiedzi na zarzut, ze reklama jest oszustwem - "reklama w pewnym sensie nie jest oszustwem, tylko... manipulacja" - niestety, ale to cala prawda o reklamie i marketingu. To nie tu jest miejsce na rzetelna informacje, tu sie zachwala. Wiec Bea nie robi nic niewlasciwego.
Moim zdaniem, właśnie tu na tym forum jest miejsce na rzetelną informacje.irie pisze:To nie tu jest miejsce na rzetelna informacje, tu sie zachwala
Gdybym tak uważała to nie pokryłabym Bohunemirie pisze:W koncu ogary maja byc piekne jak z obrazka (a niech i z chorymi powiekami, taka ich uroda) bo takie Ci sie kiedys spodobaly (i sa zgodne z Twoja wersja wzorca). I tak ma byc, a reszta to samozlo.
widzisz moje suki w świetle wystaw też sa za chude i to akurat mam w "poważaniu" ale nie chodzi tu tylko o chudy zadek tylko o całokształtirie pisze:Ja mam problem, bo spodobaly mi sie te prawdziwe ogary z obrazu na stronie Gonczakow, a teraz mowia, ze takie to sa za chude.
Nikt Ci nie zabroni bo ten system kuleje a prośby Klubu większość ma za nic co już pisałam.irie pisze:mam ochote planowo pokryc Nute Basem
Ja nie odbieram postów skierowanych pod moim adresem jako złośliwości bo brakuje w nich tonu głosu i mimiki więc nie mam pewności co autor miał na myśli- reszcie tez by się to przydało.irie pisze:Bez zlosliwosci.
Tak oczywiście pewnie masz rację bo ja nie mam co robićirie pisze:Pomijam, ze majac okazje czepienia sie Bei, oczywiscie nie omieszkasz z niej skorzystac.
oczywiście że Twój mi się to tylko w głowie nie mieści.aneta pisze: cO MOJA SUKA ROBIŁA W NOCY POD PŁOTEM TO RACZEJ MÓJ INTERES!
Święta prawdairie pisze:Cytuj:
a pozostałych i tak obgaduje się za plecami.
- ot, taka nasza wspaniala, ogarkowa brac, co to sie wzajem wspiera w potrzebie
qzia pisze:Zaczynam mieć wątpliwości czy to na pewno szczeniaki po tym chwilowym kryciu. Po drugie to przestaję widzieć sens robienia uprawnień hodowlanych skoro każdy może je dostać.Pozdrawiam Kasia
co to jest maciara?Leszek pisze:qzia pisze:Zaczynam mieć wątpliwości czy to na pewno szczeniaki po tym chwilowym kryciu. Po drugie to przestaję widzieć sens robienia uprawnień hodowlanych skoro każdy może je dostać.Pozdrawiam Kasia
Miałem też już nie opisać ale - Napis do maciara nadasz się do komisji "zamachu smoleńskiego", ten sam typ rozumowania.
Darianno chyba się spotkamy w sądach,Darianna pisze:co to jest maciara?Leszek pisze:qzia pisze:Zaczynam mieć wątpliwości czy to na pewno szczeniaki po tym chwilowym kryciu. Po drugie to przestaję widzieć sens robienia uprawnień hodowlanych skoro każdy może je dostać.Pozdrawiam Kasia
Miałem też już nie opisać ale - Napis do maciara nadasz się do komisji "zamachu smoleńskiego", ten sam typ rozumowania.
Jasne Leszku, pozwij mnie za podanie nieprawdy. Trzy krycia na warunku były? były. Ostatni jako wpadka - ok. Dwa wcześniejsze świadomo planowane - ok. Zastanawia mnie brak pokory w zachwalaniu, ile to te dwa mioty wcześniejsze do hodowli ogara nie wniosą.