Warszawskie spacery
Re: Warszawskie spacery
To co jutro o 8 na Kartezjusza???
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Jak wstaniemy to bedziemy... bo w koncu mam wolna niedziel:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
- Interlokutor
Jeśli właścicielka nie zaśpi (lub nie wypadnie jej coś innego) to powitamy jutro młodą suczkę gończą, imienia nie pamiętam
oczywiście na 8:00 (z zasłyszanych dzisiaj wiadomości na jutrzejszym spacerze może być więcej gończych)

Zaczęliśmy spacer w pięć Gończych, rolę rodzynka (Ogara) grał Świt
a zakończyliśmy w czwórkę ze Świtkiem na czele
Pozostali zapowiadający się zapewne nie mogli
Bardzo dziękujemy wszystkim za spacer
Janusz

Bardzo dziękujemy wszystkim za spacer

Janusz

No my zaspaliśmy bo o 7 jak zadzwonił budzik to Nemrod wpakował się nam do łóżka i spaliśmy wszyscy jak susły do 10:30.... i dopiero potem był spacer nad Wisłę.....Ale samotny.... Żałujemy....
Dorota nie martw sie jak nastepnym razem zaśpicie walcie do Łodzi
u nas spacery sa o 13.00

ketrin
Oszywiście:) Ale to nie wiem kiedy znowu zdarzy mi się wolny niedzielny poranek???
Oszywiście:) Ale to nie wiem kiedy znowu zdarzy mi się wolny niedzielny poranek???
spacery mamy w sobote i niedziele wiec jest wybór
zapraszamy wszystkich chetnych

zapraszamy wszystkich chetnych

A Łodź planuje jakieś świąteczne spacery?
Bo ja bym się chętnie wprosiła
Bo ja bym się chętnie wprosiła