Jak pójdziemy na spacer to wejdziemy się zważyć ...
Dobra Basiu, tylko teraz nie waż się razem z nim na wadzeBasiaM pisze:Już się umówiłam![]()
Jak pójdziemy na spacer to wejdziemy się zważyć ...
monik pisze:Dobra Basiu, tylko teraz nie waż się razem z nim na wadzeBasiaM pisze:Już się umówiłam![]()
Jak pójdziemy na spacer to wejdziemy się zważyć ...![]()
heh, a ja się nie muszę umawiać na ważenie, u nas waga jest w poczekalni i każdy może się zważyć, nawet ludzie wchodzą i się tam ważą od czasu do czasu
nulka pisze:hi hi może na jakieś spa odchudzajace weźmiemy ogarkimam na myśli niemczańskie okolice
Uchaty tak ma jak nasza Gocha pęcznieje jak się jej chce fotkę zrobićBasiaM pisze: Uchaty nie przytył...on jakoś tak ma, że do zdjeć się tak ustawia...specjalnie chyba![]()
...ale jeśli będziesz się upierać, że jednak przybrał na wadze to my z nulką bardzo chętnie
przyjedziemy do Was na jakiś biwak czy coś![]()
Weźmiemy ogary - oczywiście
Dokładniekasiawro pisze:Uchaty tak ma jak nasza Gocha pęcznieje jak się jej chce fotkę zrobić![]()
Proponuję wywieźć całą ferajnę do Węszynosowakasiawro pisze:A jak fajnie właśnie w przyszłym tygodniu nie mam z kim zostawić domu, Zagajka, Gochy, patyczaków i rybek
...kasiawro pisze: rozbijać biwaku nie będziecie musiały bo nasza sypialnia będzie dla Was tzn. dla Basi i Nulki - psy tam nie śpią![]()
Ja Zagajka z rodziną zapraszam na wyprawę rowerową po górach.kasiawro pisze:A i jeszcze Wy kondycji nabierzecie (nie mówię, że jej nie macie) jak Was Zagajek przeciągnie spacerowo po lesie![]()