Uchaty i Coda ..... czyli Węszynosy Poszły w Las

Awatar użytkownika
BasiaM

Re: Uchaty Poszły w Las

Post autor: BasiaM »

Już się umówiłam ;)
Jak pójdziemy na spacer to wejdziemy się zważyć ...
Obrazek

Obrazek
monik

Post autor: monik »

BasiaM pisze:Już się umówiłam ;)
Dobra Basiu, tylko teraz nie waż się razem z nim na wadze :D
heh, a ja się nie muszę umawiać na ważenie, u nas waga jest w poczekalni i każdy może się zważyć, nawet ludzie wchodzą i się tam ważą od czasu do czasu :D
Awatar użytkownika
BasiaM

monik pisze:
BasiaM pisze:Już się umówiłam ;)
Dobra Basiu, tylko teraz nie waż się razem z nim na wadze :D
heh, a ja się nie muszę umawiać na ważenie, u nas waga jest w poczekalni i każdy może się zważyć, nawet ludzie wchodzą i się tam ważą od czasu do czasu :D
:D obiecuję - nie wejdę na wagę z Uchatym :D

Ja nie idę do naszego weta .. dzwoniłam bo nie znam gościa a gabinet ma obok naszego domu i wogóle zapytałam czy można ... wiesz...różnie bywa :zly1:
Obrazek

Obrazek
monik

No tak, to różnie bywa.
A jak raz byłam w Czechach u weta, to tam była waga na monety, jak się chciało zważyć pupila, to trzeba było wrzucić 1koronę :D
Zresztą śmieszny wet, nazywał się Maluda i taki też był, do tego w bermudach w palmy i bluzka też w palmy i jeszcze miał dredy, czułam się wtedy prawie jak bym była na wyspach Bahama :D
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

nulka pisze:hi hi może na jakieś spa odchudzajace weźmiemy ogarki :D mam na myśli niemczańskie okolice :happy3:
BasiaM pisze: Uchaty nie przytył...on jakoś tak ma, że do zdjeć się tak ustawia...specjalnie chyba :D
...ale jeśli będziesz się upierać, że jednak przybrał na wadze to my z nulką bardzo chętnie
przyjedziemy do Was na jakiś biwak czy coś :D
Weźmiemy ogary - oczywiście :tia:
Uchaty tak ma jak nasza Gocha pęcznieje jak się jej chce fotkę zrobić :gleba:
A jak fajnie właśnie w przyszłym tygodniu nie mam z kim zostawić domu, Zagajka, Gochy, patyczaków i rybek, bardzo chętnie Was przyjmiemy na Spa ogrodowo-łąkowe, pokażemy gdzie na spacerki chodzić macie i nawet rozbijać biwaku nie będziecie musiały bo nasza sypialnia będzie dla Was tzn. dla Basi i Nulki - psy tam nie śpią :jezyk_3:
A i jeszcze Wy kondycji nabierzecie (nie mówię, że jej nie macie) jak Was Zagajek przeciągnie spacerowo po lesie :D , a potem jak my wrócimy to akurat Ketrin dostanie Zagajka i jakoś do wiosny damy radę z Tomusiem odpocząć od tego naszego "ciołeczka" :happy3:
Awatar użytkownika
BasiaM

kasiawro pisze:Uchaty tak ma jak nasza Gocha pęcznieje jak się jej chce fotkę zrobić :gleba:
Dokładnie :D i jeszcze głowę potrafi odwrócić w ostatnim momencie a potem kątem oka spogląda czy już sobie poszłam :gleba:
kasiawro pisze:A jak fajnie właśnie w przyszłym tygodniu nie mam z kim zostawić domu, Zagajka, Gochy, patyczaków i rybek
Proponuję wywieźć całą ferajnę do Węszynosowa Obrazek kilka zwierzaków w te czy wewte nie zrobi różnicy :D
upssssss :!: weszynoska mnie przeklnie jak nic Obrazek Wybacz mi weszynosko :prosze_1: wybacz :prosze_1:
kasiawro pisze: rozbijać biwaku nie będziecie musiały bo nasza sypialnia będzie dla Was tzn. dla Basi i Nulki - psy tam nie śpią :jezyk_3:
... :mysl_1: to się jeszcze okaże czy psy tam nie śpią Obrazek
kasiawro pisze:A i jeszcze Wy kondycji nabierzecie (nie mówię, że jej nie macie) jak Was Zagajek przeciągnie spacerowo po lesie :D
Ja Zagajka z rodziną zapraszam na wyprawę rowerową po górach.
Wyruszamy rano ... zjeżdżamy z gór późnym popołudniem i cały czas pedałujemy...nie ma zmiłuj :twisted:
Zobaczymy czy wtedy Zagaj da radę Obrazek
W każdym razie słowo się rzekło i chyba z nulką trzeba będzie odwiedzić niemczańskie okolice :silacz:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
BasiaM

Dzisiaj było ważenie Uchatka :silacz:

Mierzymy 64cm i ważymy 33kg :silacz:

Weterynarz powiedział, że Uchaty super wygląda :happy3:
Nie jest ani tłusty, ani gruby, ani ubity ... poza tym na zimę zwierzaki przybierają na wadze
a Uchatek wygląda w sam raz :cwaniak:
Obrazek

Obrazek
monik

Heh, Urwis ma 63cm i waży 25,6kg.
Żebra mu nie wychodzą, jest taki w sam raz, to rozumiem że ten 1cm waży 8kg? :mysl_1:
No chyba, że Uchatek jest bardzo mocnym psem (mam na myśli tutaj kościec), ale też nie wiem, czy wtedy byłaby aż taka różnica :P

ps. a jak wygląda ten weterynarz? jest szczupły czy nie koniecznie? :lol:
Ostatnio zmieniony czwartek 31 gru 2009, 15:43 przez monik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BasiaM

Udanej zabawy sylwestrowej oraz Szczęśliwego Nowego Roku !!!!

życzy : Uchaty z rodzinką
Załączniki
dsc08546o.jpg
Ostatnio zmieniony poniedziałek 19 mar 2012, 18:59 przez BasiaM, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Obrazek
monik

A ja myślałam, że to "coś" po jego prawej stronie, to mikrofon i się zastanawiam, po co mu ten mikrofon :D :gleba:

Też Wszystkiego Najlepszego od Urwiska i reszty dla Uchatka i jego pańciostwa Obrazek
ODPOWIEDZ