Hodowlane ABC

Moderatorzy: BACHMATsforanemroda, eliza

Józef
Gadu-Gadu: 3660621

Re: Hodowlane ABC

Post autor: Józef »

dzięki Carmen, idę licytować ;)
http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
Awatar użytkownika
carmen
Gadu-Gadu: 0

Post autor: carmen »

to była tylko sugestia, że jednak łatwo je dostac... spróbuj się rozejrzec gdzie indziej (może używana)... napewno będzie taniej ;)
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Józef

carmen pisze:to była tylko sugestia, że jednak łatwo je dostac
No łatwo, znalazłem po 78 zł :lol: Allegro sprawdzałem ale po tytule - ja naiwy :oops: No i przeoczyłem. Już kupiona, nie mam czasu, Bea "kazała" się uczyć ;)
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
bea100

Post autor: bea100 »

Józef pisze:...Bea "kazała" się uczyć ;)
No wiesz co :lol: Po prostu to doskonała książka.
Awatar użytkownika
carmen

józef to jak przeczytasz to w wakację pożyczę ja na week od Ciebie.... ja też jeszcze nie czytałam :o ;)

a skoro Bea kazała się uczyc... i MagdaM też mi ją polecała... coś się ma na rzeczy - musi byc dobra ;)
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Józef

carmen pisze:to w wakację pożyczę ja na week od Ciebie
Spoko, w bielsku jestem co tydzień, a na Żywiec służbowo się zbieram, kiedyś się złapiemy.

A co do całości to cóż - inaczej sobie wczesnej emeryturki, jak wśród stada Ogarków nie wyobrażam ;) A skoro trzeba się uczyć to się uczyć będę i basta, może opóźnię amnezyję o kilkanaście lat ;)
bea100

Post autor: bea100 »

Józef pisze:...może opóźnię amnezyję o kilkanaście lat ;)
Hodując? Jestem tego pewna. I nie tylko amnezyję opóznisz :lol:
To taki kop i adrenalina, że wogóle nie myślisz że coś łupie i strzyka. Musisz być sprawny a zmęczenie mija jak któreś małe choćby zapiszczy.
Ja ostatni miot Moni odbierałam (poród) z prawą ręką w gipsie do łokcia ( wystawały mi tylko trzy palce). Przy trzecim szczeniaku- poszłam do kuchni i wzięłam piłkę do metalu i przepiłowałam sobie gips. Odebrałam potem jeszcze pięć. I wiesz co? Dłoń jest OK i wogóle jak nowa- zupełnie nie odczuwam żadnych konsekwencji (najlepsza rehabilitacja z możliwych? ;) )
Awatar użytkownika
carmen

Józef pisze:Spoko, w bielsku jestem co tydzień, a na Żywiec służbowo się zbieram, kiedyś się złapiemy.
Ja w Bielsku prawie codziennie (studia)

Ogary dadzą Ci też wiele znajomości... często znajomości jakich nie udało się miec w najfajniejszej szkole czy pracy ;) i jeszcze te wyjazdy... włóczęgi z psami, imprezy, konkursy w lesie... psy są super :mrgreen:

Bea coż to musiał byc za poród :D Widzę, że hodowcy bardzo szybko uczą się radzic sobie w każdej sytuacji...i to prawda właścicielom psów wszystko przestaje się byc straszne... spacer o 3 w nocy w deszczu/burzy/mgle normalne ;) ;)
Józef

Książka dojechała dzisiaj. Zaczynamy studia hodowlane ;)
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

bea100 pisze: Ja ostatni miot Moni odbierałam (poród) z prawą ręką w gipsie do łokcia ( wystawały mi tylko trzy palce). Przy trzecim szczeniaku- poszłam do kuchni i wzięłam piłkę do metalu i przepiłowałam sobie gips. Odebrałam potem jeszcze pięć. I wiesz co? Dłoń jest OK i wogóle jak nowa- zupełnie nie odczuwam żadnych konsekwencji (najlepsza rehabilitacja z możliwych? ;) )
Jejuniu :o To się nazywa poświęcenie... dobrze że z tych emocji sobie ręki nie podpiłowałaś ;)
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
ODPOWIEDZ