Hodowlane ABC
Moderatorzy: BACHMATsforanemroda, eliza
Re: Hodowlane ABC
dzięki Carmen, idę licytować 

http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
to była tylko sugestia, że jednak łatwo je dostac... spróbuj się rozejrzec gdzie indziej (może używana)... napewno będzie taniej 

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
No łatwo, znalazłem po 78 złcarmen pisze:to była tylko sugestia, że jednak łatwo je dostac

No wiesz coJózef pisze:...Bea "kazała" się uczyć

józef to jak przeczytasz to w wakację pożyczę ja na week od Ciebie.... ja też jeszcze nie czytałam
a skoro Bea kazała się uczyc... i MagdaM też mi ją polecała... coś się ma na rzeczy - musi byc dobra

a skoro Bea kazała się uczyc... i MagdaM też mi ją polecała... coś się ma na rzeczy - musi byc dobra

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Spoko, w bielsku jestem co tydzień, a na Żywiec służbowo się zbieram, kiedyś się złapiemy.carmen pisze:to w wakację pożyczę ja na week od Ciebie
A co do całości to cóż - inaczej sobie wczesnej emeryturki, jak wśród stada Ogarków nie wyobrażam

Hodując? Jestem tego pewna. I nie tylko amnezyję opózniszJózef pisze:...może opóźnię amnezyję o kilkanaście lat

To taki kop i adrenalina, że wogóle nie myślisz że coś łupie i strzyka. Musisz być sprawny a zmęczenie mija jak któreś małe choćby zapiszczy.
Ja ostatni miot Moni odbierałam (poród) z prawą ręką w gipsie do łokcia ( wystawały mi tylko trzy palce). Przy trzecim szczeniaku- poszłam do kuchni i wzięłam piłkę do metalu i przepiłowałam sobie gips. Odebrałam potem jeszcze pięć. I wiesz co? Dłoń jest OK i wogóle jak nowa- zupełnie nie odczuwam żadnych konsekwencji (najlepsza rehabilitacja z możliwych?

Ja w Bielsku prawie codziennie (studia)Józef pisze:Spoko, w bielsku jestem co tydzień, a na Żywiec służbowo się zbieram, kiedyś się złapiemy.
Ogary dadzą Ci też wiele znajomości... często znajomości jakich nie udało się miec w najfajniejszej szkole czy pracy

Bea coż to musiał byc za poród

Książka dojechała dzisiaj. Zaczynamy studia hodowlane 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Jejuniubea100 pisze: Ja ostatni miot Moni odbierałam (poród) z prawą ręką w gipsie do łokcia ( wystawały mi tylko trzy palce). Przy trzecim szczeniaku- poszłam do kuchni i wzięłam piłkę do metalu i przepiłowałam sobie gips. Odebrałam potem jeszcze pięć. I wiesz co? Dłoń jest OK i wogóle jak nowa- zupełnie nie odczuwam żadnych konsekwencji (najlepsza rehabilitacja z możliwych?)