Szzenięta z miotu S - hodowla Z Rodu Udry
Re: Szzenięta z miotu S - hodowla Z Rodu Udry
Saga też dziś pojechała, do Torunia. Salwa do Żar, Surma do Rypina, Sroka do Krakowa. Pieski trafiły do Ożarowa - Sokół, do Zielonki Smyk a Suseł do Gdyni. W domu została tylko Sójka, jednym słowem pusto. Mam nadzieję, że i ona tak jak pozostałe smyki szybko znajdzie nowy dom.
No to się zasuczyło w okolicy.
Saga w Toruniu, Surma w Rypinie, jest jeszcze Serenada w Szpetalu i Traszka w Krobi. Może i u nas będzie kiedyś możliwy spacer w kilka ogarów. 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Czyzby sie zbierala, jak sojka za morze.?Robert pisze:W domu została tylko Sójka

Saga mieszka pod Toruniem i chyba się jej w nowym domu podoba, choć w nocy trochę łobuzuje 
Aklimatyzacja przebiega dość dobrze, czasami tylko rano budzi nam małą córeczkę, której sen jest dla nas cenny, jak złoto, ale początki zawsze są trudne. Teraz leży u mnie na kolanach i smacznie śpi

Aklimatyzacja przebiega dość dobrze, czasami tylko rano budzi nam małą córeczkę, której sen jest dla nas cenny, jak złoto, ale początki zawsze są trudne. Teraz leży u mnie na kolanach i smacznie śpi

- Załączniki
-
- forum_1.jpg (190.87 KiB) Przejrzano 1814 razy
-
- forum_2.jpg (120.88 KiB) Przejrzano 1633 razy
Rzeczywiście, ostatnia suczka wybiera się jak sójka za morze do nowego domu. Może dlatego, że to naprawdę jest Sójka. Już dwukrotnie była zamówiona ale niestety do nowego domu nie pojechała ponieważ "chętni" stali się "niechętni". Mam nadzieję, że jeżeli tym razem ktoś się zgłosi to się nie rozmyśli.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
a foteczki Sójeczki można prosić 

Do trzech razy sztuka - oby Sojka trafila szybko do nowego domu i znalazla sie w nim rownie dobrze, jak w swoim rodzinnym. Powodzenia 

- Malgosiaczek_27
Ale piękne zdjęcia
Saga cudowna i ma takie "szelmowskie spojrzenie"
Słodkości
Trzymamy kciuki za Sójkę 

Salwa mieszka w Żarach
- Załączniki
-
- Salwusia (1).jpg (47.08 KiB) Przejrzano 1322 razy