Płytka ze zdjęciami ogarów - edycja 2010
- sforanemroda
- Gadu-Gadu: 5365833
- Kontakt:
Re: Płytka ze zdjęciami ogarów - edycja 2010
mam pytanie..... Czy w takim razie można jeszcze nadesłac zdjęcie, bo przyznam, że codziennie przygotoowuje psy do wystaw i nie miałam za bardzo czasu...
Nawet trzeba 
Inaczej płytka po prostu się w tym roku nie ukaże.

Inaczej płytka po prostu się w tym roku nie ukaże.
My również chcielibyśmy zamówić płytkę (o ile to jeszcze możliwe) ale zdjęć nie możemy przesłać bo Szyszka jest za mała

Mam pytanie, pewnie dziwne, czy można gdzieś kupić edycję 2009? Bardzo nam na niej zależy

Mam pytanie, pewnie dziwne, czy można gdzieś kupić edycję 2009? Bardzo nam na niej zależy

Można 
Podajcie mi na pw adres a ja wam podam numer konta
Jutro wybieram się na pocztę to wyślę za jednym zamachem

Podajcie mi na pw adres a ja wam podam numer konta

Jutro wybieram się na pocztę to wyślę za jednym zamachem

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Oj. My też nie wysłaliśmy
Jakoś mi się wydawało że czas do maja.
A czy gdyby udało się wyżebrać (jest taka opcja) jakieś historyczne zdjęcia ogarków to też chcecie??? Czy tylko współczesne?

A czy gdyby udało się wyżebrać (jest taka opcja) jakieś historyczne zdjęcia ogarków to też chcecie??? Czy tylko współczesne?
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
To ja jeszcze raz napiszę, bo w sumie to nie wiem gdzie to info umieścić (nie wiem ile osób zagląda do pierwszego posta):

W związku z tym nie ma jakiegoś ostatecznego terminu nadsyłania zdjęć i nie ma też terminu wydania płytki.
Fiorda mam z Nowego Dworu z wystawy.
Oczywiście, że wszystkie zdjęcia ogarów są mile widziane pod warunkiem żeby wiadomo było jaki to ogar (imię + przydomek, w przypadku NN żeby był wpisany na KW). Na płytce jest przecież bardzo wiele psów, które już nie zyją.
Także na razie luzuję z płytką. To znaczy po odzewie mam wrażenie, że zapotrzebowanie nie jest aż tak duże jak mi się wydawało po pierwszej edycji że będzie. No w każdym razie w Polsce jest niedużeAnia W pisze: Zapadła męska decyzja - nie będzie 100 nowych psów, nie będzie płytki.
Albo może trochę inaczej : póki nie będzie przynajmniej 100 nowych psów, nie będzie płytki.

W związku z tym nie ma jakiegoś ostatecznego terminu nadsyłania zdjęć i nie ma też terminu wydania płytki.
Fiorda mam z Nowego Dworu z wystawy.
Oczywiście, że wszystkie zdjęcia ogarów są mile widziane pod warunkiem żeby wiadomo było jaki to ogar (imię + przydomek, w przypadku NN żeby był wpisany na KW). Na płytce jest przecież bardzo wiele psów, które już nie zyją.
A może dorzucić katalog "przedszkolaki" i wstawić ogarki do 10 miesiąca i może wtedy będzie komplet?

Wiek został już obniżony do 8 miesięcy (kilka postów wcześniej) i nie wpłynęło to jakoś strasznie na liczbę nadsyłanych zdjęć.
Ja się nie podejmuję ogarniania szczeniaków, tym bardziej że już pisałam dlaczego uważam, że powinny się tam znaleźć psy większe i ukształtowane.
W każdym razie jak tak dalej pójdzie to Szyszka na pewno uzyska "pełnoletność" przed wydaniem płytki
Ja się nie podejmuję ogarniania szczeniaków, tym bardziej że już pisałam dlaczego uważam, że powinny się tam znaleźć psy większe i ukształtowane.
W każdym razie jak tak dalej pójdzie to Szyszka na pewno uzyska "pełnoletność" przed wydaniem płytki

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Doprosiłam się dzis moich fotografów i mam piękne foty Diuny...wyslę 
jak do mnie trafią pewnie wieczorkiem ( bo to prof. aparaty i nie focą w jpg czy jakos tak)

jak do mnie trafią pewnie wieczorkiem ( bo to prof. aparaty i nie focą w jpg czy jakos tak)
Byle do październikaAnia W pisze: W każdym razie jak tak dalej pójdzie to Szyszka na pewno uzyska "pełnoletność" przed wydaniem płytki