miszakai pisze:Wszystko fajnie ale gdzie zakupy wozicie czy bagaże?
Jak jadę na zakupy to legowisko wyciągam a z psami na zakupy NIGDY się nie wybieram.
Już pisałam, że legowisko jest bardzo lekkie i bardzo proste w użyciu (czytaj zamontowaniu

) wkładasz i jest.
Korzystając z takich udogodnień jak nieposiadanie dzieci

bagaże wozimy na tylnej kanapie jeśli jadą z nami psy, bo jak jedziemy sami to wiadomo - bagażnik
qzia pisze:Szyte na miarę legowisko super ale jak dla mnie od tyłu za wysokie. Pies nie może za bardzo wyglądać na zewnątrz, no i nie zatrzyma psa przed penetracją przodu samochodu. Jak się samemu jeździ z kilkoma psami to dobrze mieć pewność, że nikt nagle nie wskoczy na głowę podczas jazdy.

Akurat u nas wysokość legowiska jest równa z ramą tylnej szyby.Auto jest duże i wysokie.
Na zdjęciach może wydawać się że legowisko wysoko sięga a tak nie jest.
Cała szyba odkryta więc psy mają gdzie i jak patrzeć. Poza tym mają leżeć a nie podróżować na stojąco, a jak chcą się gapić mają dwa boczne okna dodatkowo.
Jak już wspomniałam my mieliśmy szyte na wymiar, kratki nie potrzebujemy, mamy wysokie siedzenia na tylnej kanapie, psy nie mają szans przeskoczyć , wystarczy mi mata zakrywająca oparcie, żeby nie nagluciły