Ogórki lutowe hodowla "Ogarzy gon"
- Darek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Ogórki lutowe hodowla "Ogarzy gon"
pan fioletowy - rozbrajające zdjęcie... fenomenalny widok
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Wspaniałe stadko 

Wilczych pazurków nie mamy, pępowinki poodpadały rośniemy jak na drożdżach, dzisiaj wszystkie przekroczyły 0,5 kg. Systematycznie je ważymy i najpierw dostawiamy te, które przybyły danego dnia najmniej. Coraz ciężej podnieść jest ten koszyk ze wszystkimi do ważenia. Mamusia zmęczona gromadką, ale wytrwała,kiedy może łapie chwilki snu.
Dzisiaj nawet oszczekała z Leśnym dzika przywiezionego z polowania i bardzo ładnie brzmiał ten gon ogarzej sfory, choć nie wiem czy się to sąsiadom podobało, bo trwało z pół godziny.
Dzisiaj nawet oszczekała z Leśnym dzika przywiezionego z polowania i bardzo ładnie brzmiał ten gon ogarzej sfory, choć nie wiem czy się to sąsiadom podobało, bo trwało z pół godziny.
Jeszcze jeden dzik i małe będą głosić zanim oczy otworzą 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
10 szczeniaków piskliwym głosikiem nad dziczkiem
I te powarkiwania szczenięce
Delicje

Ogromne gratulacje!!!
Życzę dużo zdrowia dzielnej mamie i maluszkom i wiele sił i cierpliwości opiekunom.
Dziesiątka wyrównanych szczeniąt! Niesamowite! Rozumiem, że USG nie wykazało problemów z łożyskami.
(A końcówki wstążeczek to jeszcze można założyć i podszyć.)
Z imion… Muzyk (o Kasiawro podrzuciła już Muzyka – mnie się podoba Muzyk Ogarzy Gon)
Czerwona, Granatowa, Szara Dama wiedzą gdzie ciepło i bezpiecznie więc tulą się do rodzeństwa
.
Pyszczek Brązowej Damy przesłodki
.
Różowa Dama nosek wtuliła w pościel i pewnie była zdziwiona, że to nie mama.
Zielona Dama z jęzorkiem na zewnątrz wzrusza.
Czy Niebieski Dżentelmen to ten najmniejszy? Tak bezpiecznie wygląda na rękach.
Kremowy Dżentelmen zwinięty w kulkę – słodziak. Właśnie tak samo zwinięty w kulkę Lokis właśnie drzemie u mych stóp
.
Dżentelmeni Pomarańczowy i Fioletowy tak bardzo wessani w cyca - oj, smakuje im mleczko, smakuje
.
I powiedzcie, czy to nie dziwne, że takie maleńkie uszko, jak u Fioletowego Pana, wyrasta na aksamitne kłapo-uszysko.
Wszystkie są takie bezradne, bezbronne; rozczulają i bezwzględnie wzbudzają chęć opieki nad nimi.
Życzę dużo zdrowia dzielnej mamie i maluszkom i wiele sił i cierpliwości opiekunom.
Dziesiątka wyrównanych szczeniąt! Niesamowite! Rozumiem, że USG nie wykazało problemów z łożyskami.
(A końcówki wstążeczek to jeszcze można założyć i podszyć.)
Z imion… Muzyk (o Kasiawro podrzuciła już Muzyka – mnie się podoba Muzyk Ogarzy Gon)
Czerwona, Granatowa, Szara Dama wiedzą gdzie ciepło i bezpiecznie więc tulą się do rodzeństwa

Pyszczek Brązowej Damy przesłodki

Różowa Dama nosek wtuliła w pościel i pewnie była zdziwiona, że to nie mama.
Zielona Dama z jęzorkiem na zewnątrz wzrusza.
Czy Niebieski Dżentelmen to ten najmniejszy? Tak bezpiecznie wygląda na rękach.
Kremowy Dżentelmen zwinięty w kulkę – słodziak. Właśnie tak samo zwinięty w kulkę Lokis właśnie drzemie u mych stóp

Dżentelmeni Pomarańczowy i Fioletowy tak bardzo wessani w cyca - oj, smakuje im mleczko, smakuje

I powiedzcie, czy to nie dziwne, że takie maleńkie uszko, jak u Fioletowego Pana, wyrasta na aksamitne kłapo-uszysko.
Wszystkie są takie bezradne, bezbronne; rozczulają i bezwzględnie wzbudzają chęć opieki nad nimi.
Tak trzymać!!!!!!!!!REDAIK pisze:...rośniemy jak na drożdżach...
Najmniejsza jest zielona, a największa granatowa. Jutro przekroczymy 60 dkg, przynajmniej tak wynika z dotychczasowych przyrostów wagi.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ida jak burza w tej wadze
aby tak dalej!!!
Co z imionami zostały już jakieś wytypowane ?
Proszę o zdjęcia

Co z imionami zostały już jakieś wytypowane ?
Proszę o zdjęcia

Dzisiejsze zdjęcia, ale jest ich niewiele. Moja Zuza dzisiaj przejęła dyżur przy Redzie i pierwsze zdjęcie jest jej autorstwa.
Cała rodzinka:

A teraz naczelna niańka hodowli Ogarzy Gon z Panem Fioletowym

Co do imion, to jeszcze tak nie do końca. Pani Różowa będzie się nazywała Malina, Pani Czerwona Mewa, bo jest najgłośniejsza, a reszta się jeszcze zobaczy. Najgorzej z chłopakami, bo nasi mężczyźni jakoś nie mogą się sprecyzować. Chociaż jest jeden wyjątek mój syn Kosma nazwał roboczo Pana Niebieskiego Motor, ale to chyba nie przejdzie, mimo że na M.
Cała rodzinka:

A teraz naczelna niańka hodowli Ogarzy Gon z Panem Fioletowym

Co do imion, to jeszcze tak nie do końca. Pani Różowa będzie się nazywała Malina, Pani Czerwona Mewa, bo jest najgłośniejsza, a reszta się jeszcze zobaczy. Najgorzej z chłopakami, bo nasi mężczyźni jakoś nie mogą się sprecyzować. Chociaż jest jeden wyjątek mój syn Kosma nazwał roboczo Pana Niebieskiego Motor, ale to chyba nie przejdzie, mimo że na M.