Witam wszystkich
Re: Witam wszystkich
Dwór Hubertus odpada - nie przyjmują zwierząt, info ze strony,
Chata w lesie raczej też, na stronie mają: "Ograniczamy pobyt z własnymi zwierzętami domowymi z uwagi na bliskość zaprzyjaźnionej zwierzyny leśnej i ptaków w trosce o ich harmonijny rozwój.", cokolwiek by to znaczyło
Chata w lesie raczej też, na stronie mają: "Ograniczamy pobyt z własnymi zwierzętami domowymi z uwagi na bliskość zaprzyjaźnionej zwierzyny leśnej i ptaków w trosce o ich harmonijny rozwój.", cokolwiek by to znaczyło
a zacisze leśne?ergo5218 pisze:Dwór Hubertus odpada - nie przyjmują zwierząt, info ze strony,
- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Ja skorzystałam z pierwszego linku podanego przez WEIMARA http://www.stobrawskiszlak.pl/1/strona-glowna.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i trochę podzwoniłam. "Wykonałam" na razie tylko kilka telefonów, ale znlazłam dwa ośrodki gdzie przyjmują psy. Dla tych "dwudniowych" podaję namiary.
Zajazd "Pod Borem"
Tomasz Bitner
ul. Namysłowska 28
46-034 Pokój
tel: 77/4693094; 501 26 25 17
Hubertus Dworek Myśliwski
ul. Opolska 12a
46-024 Brynica
tel.: +48 77 421 51 21
tel. kom.: +48 509 299 542
e-mail: info@hubertus-dworek.pl
Pierwszy ośrodek jest tańszy i oferuje większą liczbę pokoi (ok. 14, w tym dwa jednoosobowe). Pokój jednoosobowy - 70 zł za dobę
Pokój dwuosobowy - 100 zł za dobę.
Chyba jest też pokój trzyosobowy ale o cenę nie pytałam. Nie wiem też, czy w tej cenie mieści się jakieś wyżywienie (np śniadanie). W ośrodku trwa jakiś remont (ale goście są przyjmowani) i w związku z tym w pokojach brak jest telewizorów.
W drugim ośrodku (tym w Brynicy) jest tylko sześć pokoi dwuosobowych w cenie 200 zł za dobę (w tej cenie jest śniadanie).
Jak ktoś będzie chciał znać jeszcze inne informacje to można zadzwonić.
Dzwoniłam też do Zacisza Leśnego, ale Pani nie mogła mi udzielić jednoznacznej odpowiedzi czy ośrodek przyjmuje psy (brak szefa, który pojawi sie dopiero w kwietniu.
i trochę podzwoniłam. "Wykonałam" na razie tylko kilka telefonów, ale znlazłam dwa ośrodki gdzie przyjmują psy. Dla tych "dwudniowych" podaję namiary.
Zajazd "Pod Borem"
Tomasz Bitner
ul. Namysłowska 28
46-034 Pokój
tel: 77/4693094; 501 26 25 17
Hubertus Dworek Myśliwski
ul. Opolska 12a
46-024 Brynica
tel.: +48 77 421 51 21
tel. kom.: +48 509 299 542
e-mail: info@hubertus-dworek.pl
Pierwszy ośrodek jest tańszy i oferuje większą liczbę pokoi (ok. 14, w tym dwa jednoosobowe). Pokój jednoosobowy - 70 zł za dobę
Pokój dwuosobowy - 100 zł za dobę.
Chyba jest też pokój trzyosobowy ale o cenę nie pytałam. Nie wiem też, czy w tej cenie mieści się jakieś wyżywienie (np śniadanie). W ośrodku trwa jakiś remont (ale goście są przyjmowani) i w związku z tym w pokojach brak jest telewizorów.
W drugim ośrodku (tym w Brynicy) jest tylko sześć pokoi dwuosobowych w cenie 200 zł za dobę (w tej cenie jest śniadanie).
Jak ktoś będzie chciał znać jeszcze inne informacje to można zadzwonić.
Dzwoniłam też do Zacisza Leśnego, ale Pani nie mogła mi udzielić jednoznacznej odpowiedzi czy ośrodek przyjmuje psy (brak szefa, który pojawi sie dopiero w kwietniu.
Myślę, że Pokój jest dobrą bazą wypadową, a i cena dobra.
Ja jestem chętna na pokój jednoosobowy.
Ja jestem chętna na pokój jednoosobowy.
Jagoda z Czatą Nowogary i Poraj z Zadrą-Esterą z Ogarów z Kniei
To dajcie znać czy rezerwujemy grupowo, czy indywidualnie.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Znaczy, że Zajazd "Pod Borem" został wybrany. Mamy ustalony termin i datę. Fajnie byłoby, żeby wszyscy chętni określili się, czy im to pasuje. My będziemy.
Tak, dla Bezy pokój dwuosobowy. Zawsze może się coś zawalić, ale się piszemy.
Miłego,
Witold
Witold
My będziemy, chętne na pokój 1-os, jeszcze myślę czy nie od piątku
, mam zaplanowany urlop po świętach

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
W zjeździe jest sala weselna. Z soboty na niedzielę pewnie będzie tam wesele. Do rana. Nie wiem czy to będzie dobre dla nas i spokoju naszych psów.
Tu http://www.agrorelaks.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; mają wolne miejsca akceptują psy i koszt to 40 złoty za osobę. Śniadanie 10 złoty. Brynica koło Opola.