Dorota, wyczuwam niezwykle silną ironię.
dorob62 pisze:połaziłaby po TV
nie wiem co to znaczy, programy telewizyjne? skoro nie sensu stricte reklama to co masz na myśli?
dorob62 pisze:to by kuku rasie zrobiła
Przykro mi, ale wydaje mi się, że w ten sposób właśnie można kuku zrobić. Moja subiektywna ocena wynika z wrodzonej nieufności do ludzi i obserwacji "ulicznych".
dorob62 pisze:bo by się nagle pojawiło masę psów na allegro i w schroniskach i w ogóle dramat
Gdy rośnie popyt rosną ceny, podaż przez jakiś czas pozostaje niezmieniona. Aż nagle ktoś wpada na pomysł, żeby sprowadzić trochę taniej chińszczyzny (w tym wypadku lewe mioty); no i co się dzieje? (sorry, ale mam skojarzenia rynkowe)
dorob62 pisze:każdy by chciał (jak to w przypadku niejakiego Clintona i pewnej panienki z "mam talent"- można poczytać gdzieś na czekoladowym) takiego
dorzuć jeszcze przykład dalmatów po premierze "101 dalmatyńczyków", w tej chwili nikt już ich nie kupuje... a rasa... szkoda gadać.
dorob62 pisze:A liczyć też nie ma po co bo ... po co???
Ależ liczmy! Mi się to akurat bardzo podoba!
Dodam, że... nie mam ani hodowli, ani psa reproduktora i nie mam w tym żadnego prywatnego interesu (sic!). Uważam jednak, że natychmiastowe zmiany nie przyniosą nic dobrego.