Azja :)
Re: Azja :)
Jako że wszyscy lubią patrzeć na ,, małe" ogarki to kilka aktualnych foteczek 

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Bardzo elegancki w nowej obroży. Moje panny też mają podobne zamówione. Pięknie się świeci na zdjęciach. Gdzie tu łupież? Żeberek też nie widać za bardzo.
Fajne chłopisko z niego będzie.

Pięknie zbudowany, mocnej kości, super chłopak.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- qzia
- Kontakt:
Bardzo elegancki w nowej obroży. Moje panny też mają podobne zamówione. Pięknie się świeci na zdjęciach. Gdzie tu łupież? Żeberek też nie widać za bardzo.
Fajne chłopisko z niego będzie.

dziękujemy za podziwy i uznanie
a z tym łupieżem to zauważyłam, że tak od ponad tygodnia brak białego dodatku. Czyli wagowo na oko też ok? to kamień z serca
:D

Witam Wszystkich zaogarzonych!
Dawno nie odświeżaliśmy wiadomości co u nas. Zaglądamy na bieżąco co się dzieje kto nowy sie pojawia ale jakoś nie miałam weny aby zasiąsc do naszego bloga. Azjusz oczywiscie z roszkosznego maleństwa zmienił się w wielkie śliniące się psisko
. Jako że mieszkamy jeszcze w bloku przystosował sie do naszego życia. W domu potulny misio od czasu do czasu zjadający jakąś parę najlepszych butów, a na dworze istna bestia gnająca po polach z prędkością wiatru, łopoczącymi faflami i powiewającymi uszami:) Oczywiście zdjec kilka jak na dzien dzisiejszy prezentuje sie nasze prawie 7-miesięczne szczeniątko
Jakośc zdjęc może nie najlepsza ale robione telefonem na spacerku, co znacznie utrudnia to iż Azja biega bez ustanku i ciężko go uchwycic
Dawno nie odświeżaliśmy wiadomości co u nas. Zaglądamy na bieżąco co się dzieje kto nowy sie pojawia ale jakoś nie miałam weny aby zasiąsc do naszego bloga. Azjusz oczywiscie z roszkosznego maleństwa zmienił się w wielkie śliniące się psisko

- Załączniki
-
- WP_000029.jpg (104.08 KiB) Przejrzano 518 razy
-
- po kolana w śniegu z małym malusim glutkiem:P
- WP_000032.jpg (127.07 KiB) Przejrzano 518 razy
-
- Azjusz- sprężysty:D
- WP_000028.jpg (114.74 KiB) Przejrzano 518 razy
-
- uczący się startowac:P
- WP_000046.jpg (106.46 KiB) Przejrzano 518 razy
-
- rozszalały....
- WP_000055.jpg (136.93 KiB) Przejrzano 518 razy
- qzia
- Kontakt:

Na świeżo ważony bo przed chwilą oczywiście ja byczka juz nie dam rady udźwignąć alemąż go zważył i równe 32 kg:D I od ręki zmierzony i gdzieś 65 cm jesli dobrze wymierzyłam:D
No i mam pytanko Qzia..., kiedy ogarkom zaczynają jaśniec tylne nogi tak na udach i czy wszystkim? Czy Azjusz już taki ciemny bedzie? Bo na grzbiecie troszkę ma przejasnienia ale nie duzo:P
No i mam pytanko Qzia..., kiedy ogarkom zaczynają jaśniec tylne nogi tak na udach i czy wszystkim? Czy Azjusz już taki ciemny bedzie? Bo na grzbiecie troszkę ma przejasnienia ale nie duzo:P