Gryzoń wśród labradorów

Awatar użytkownika
aniamam
Gadu-Gadu: 0

Re: Gryzoń wśród labradorów

Post autor: aniamam »

Może wystraszyli się, że z prezentów od Mikołaja "nici" jak będa tak łobuzować.... bo Wrzos dzisiaj też podejrzanie spokojny :uff: :zdziw_4:
Ania M., Wrzos z Zatrzebia & Elja Sokoli Lot
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Post autor: panbazyl »

ja myślę, że oni się czają na większy skok (np na choinkę albo na mięso świąteczne ewentualnie centralnie na stół, prezenty spod zjedzonej choinki też by pewnie posmakowały...)
ogar wymaga dużo spokoju wewnętrznego. Choć labradory też, zwłaszcza jeden którego zabrałam zaraz po porodzie suce, dotknęłam go pierwsza, przytulilam a dopiero potem suka mogła go oblizać. I teraz mam psa który rozumie mnie bez słów (mialam wiele psów w życiu ale nigdy o takiej psychice), doskonale czuje jak jestem zła i się sam w klatce zamyka i czeka aż mi przejdzie, ale nadal pożera poduszki...
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

a to tak z okazji sylwestra - co my o tym sądzimy

Obrazek
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

:D Jednym słowem ... Grizli olał stary rok :gleba:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
endo

Post autor: endo »

BasiaM pisze::D Jednym słowem ... Grizli olał stary rok :gleba:
i to jak :gleba: , nawet mu się nogi nie chciało podnieść :D
Obrazek
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Zgadzam się z nim w zupełności. :psiako: Rok był do bani a następny nie zapowiada się dużo lepiej. :wow_3:
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Gryzold nalezy do tej mniejszości która nie lubi podnosić łap bez potrzeby :psiako:

Sylwester to głupota. Zwłaszcza z moimi psami. :placzek: nie, strzałów sie nie boją, ale czarny labek jak widzi petardę to dostaje kręćka i mam wielkie obawy czy czasem nie przyniesie mi takiej do połowy już odpalonej w gębie.... No polował wczoraj na petardy. :zly2: I gdyby miał skrzydła to by za nimi latał.
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

W końcu labek to aporter , jak słyszy huki to mu się uruchamia potrzeba aportowania.
Moje "dzikarze" szarżują na petardy oszczekując z zadartymi do góry ogonami ciągnąc mnie na smyczach po całym osiedlu. Też zabawa na 102.

Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

no aporter, ale nie saper

mam ogromniastą ochotę na ścieżkę - chyba wyciągnę butlę z posoką, rozmrożę i ułożę ścieżkę. I to w tym tygodniu. Nawet dziś sobie poszłam te 300 metrów za chałupkę do lasu w poszukiwaniu jak najfajniejszego fragmentu lasu i wąwozów do zakończenia ścieżki.
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Dobry pomysł , też mam zamrożoną farbę, ale chyba nie znajdę czasu tym bardziej ze u mnie do najbliższego lasu kilkanaście kilometrów :mysl_1:
Chyba poczekam na śnieg, chcę zobaczyć jak będą tropiły na śniegu.

Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
ODPOWIEDZ