KWPR, Bydgoszcz, 11-12 lutego 2012 r. (Walentynkowa)

Moderator: BACHMATsforanemroda

Awatar użytkownika
ania N
Gadu-Gadu: 0

Re: KWPR, Bydgoszcz, 11-12 lutego 2012 r. (Walentynkowa)

Post autor: ania N »

Moja Martynka tez się czepiała dlaczego jak jest I szy to stoi najniżej. :gleba: Oj trochę mi zajęło wytłumaczenie jej jak wysoko to pierwsze podium się znajdowało. ;)

Poza tym jakby już Kuba wsadził tam Zbyszka to by musiał między jego nogami do wszystkich machać. :D A tak elegancko wyglądają. ;)
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
iwonawas

Post autor: iwonawas »

gratulujemy zwyciestw! jak milo popatrzec na Ogara na podium i to na I miejscu w Rasach PL oraz w grupie na II ... wielkie gratulacje!
http://www.ism-soft.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

qzia pisze:Ajsza nigdy nie dała się wsadzić na podium. :wow_3: Zuzia, jak było widać na Nocnej, stała pięknie na podium dwa razy. Widać Kamila ma więcej siły niż mały Kuba. To fest baba. Toż Zbyś waży tyle samo co Kubuś, a 1sze i 2gie miejsce na podium wyżej niż 3cie. Nijak było go wsadzić.
No bo tak to jest - jak pies stworzony do wskakiwania na podium to mu dane nie będzie...a urodzonych wygranych wystaw trzeba wciągać :D
qzia pisze:Obaj chłopaki speszone nieco zwycięstwem ale poćwiczymy i się poprawimy. :silacz:
Następnym razem będzie lepiej. :psiako:
Na budach najpierw poćwiczcie...a jakby co to się przeprasza tych z niższych miejsc i wchodzi jak po schodkach ;) Należy się w końcu jak psu buda :)
ania N pisze:Moja Martynka tez się czepiała dlaczego jak jest I szy to stoi najniżej. :gleba:
nie czepiała...tylko słusznie zauważyła! :jezyk:
Jak mądra dziewczynka! :silacz:

ania N pisze:Poza tym jakby już Kuba wsadził tam Zbyszka to by musiał między jego nogami do wszystkich machać. :D A tak elegancko wyglądają. ;)
Toż to chłop jak dąb (no może na razie jak dąbek ;) )...juz sobie znalazł stosowną pozycją do machania ;)
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Na budy to Zbyś wskakuje bez problemu. Nie wiem czy Kuba nawet próbował go wsadzać :niewka: Może wolał się cały razem ze Zbysiem zaprezentować. :jezyk_3:
Kasia
Awatar użytkownika
sforanemroda
Gadu-Gadu: 5365833
Kontakt:

Post autor: sforanemroda »

aneta pisze:Zafira bdobra
Zafirka faktycznie dostała bardzo dobrą ocenę ponieważ ma zbyt obfite znaczenia(taka jej uroda :niewka: ) zresztą sami zobaczcie jaki piekny opis poza końcówką:

"Bdb w proporcjach, czysta w liniach, bdb kontowanie kończyn, bab jak na wiek zapełniony tłów, piękne wyjście szyi, bdb rzeźba głowy, piękny profil, niestety zbyt rozległe białe znaczenie na piersi wpływa na ocenę"

a to na nocnej dostała doskonałą :silacz:

"Suka o prawidłowych proporcjach, pieknej głowie, prawidłowa górna linia, kl piersiowa pojemna, kontowanie i ustawienie kończyn prawidłowe, ruch bdb"

troszkkę zdjęć:

https://plus.google.com/u/0/photos/1031 ... 2126319873" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrazek

pozdrawiam Ania
Awatar użytkownika
Danuta

Post autor: Danuta »

Brawa i gratulacje dla wszystkich. :brawo_1: :brawo_1: :brawo_1:
Powtórzę szczególne gratki dla Psiej Comety! Tyle razy na pudle!!! Ho, ho, ho!!!

Sforanemroda - przebrnięcie przez Twój album to wyzwanie, ale podołałam :mrgreen: Macie fajne stadko psów :happy3:

Kompletne wyniki wpisałam w pierwszym poście - dzięki :piwko:
Danuta i Lokis

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Nam się białe znaczenia Zafiry bardzo podobały. Budowa panienki też bardzo fajna. Zdecydowanie lepiej związana niż "plutowata" Zuźka. Bardzo fajna suczka. Z sędziami tak jest, że jeden lubi to a inny tamto. Gratulujemy fajnego stadka psów. Widzę, że dla Was też psy myśliwskie to prawdziwa pasja. :happy3: Choć macie trudniejsze rasy. :mysl_1: Miło, że nie tylko my jesteśmy wariatami :szacun_1: .
Pozdrawiam Kasia
Awatar użytkownika
sforanemroda
Gadu-Gadu: 5365833
Kontakt:

Post autor: sforanemroda »

Każdy człowiek ma jakieś swoje typy i upodobania, mi jej łatki nie przeszkadzają, choć ogolnie ogary bez nich są bardziej porządane :P

Rasy myśliwskie zawsze znami były więc to w naszym domu normalne, tylko cieżko nam sie na jedną zdecydować, każdy ma swoje preferencje.Akurat wyżełka na wystawie nie nasza a naszego kolegi, choć i tak rodzina bo jest siostrą naszego Hammera. :happy3:
Danusia
Kontakt:

Post autor: Danusia »

Gratulacje dla wszystkich!
Ostatnio zmieniony piątek 24 lut 2012, 20:34 przez Danusia, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Myślę, ze wygrane psów z Psiej Comety to akurat nie jak wygrana w totka :mrgreen:
ODPOWIEDZ