Makary z Radomia bezpieczny w Łubnie :).
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: Jura 2 czyli kolejny pies do szybkiej akcji w Radomiu.
Jeszcze tricolore nam zostaje oprócz czarnego podpalanego 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ja nawet nie chciałam pisać o tym bo widzę psy tylko z fotek, ale ma dla mnie krótsze uchole i grubsza kufę też.
Porównałam fotki obu chłopaków i tez mi się tak wydaje. Nie wiem co znaczy "mocniejsza" kufa, ale Jurek ma dłuższą i szczuplejszą, a Makary krótszą i szerszą. I uszy Jurka zdecydowanie wyglądają na dłuższe. Jeśli chłopaki są braćmi to obstawiałabym rasę mix - stądhania pisze: Według mnie ma krótsze uszy i mocniejszą kufę niż Jurek
jednoczesne podobieństwa i różnice.
Niemniej jednak super, że juz jest bezpieczny.

I jeszcze jedno - on nie jest zagłodzony według mnie, tylko ma taki typ budowy.
To w ogarach mielibyśmy masę mixówkerovynn7 pisze:Jeśli chłopaki są braćmi to obstawiałabym rasę mix - stąd

A co się dzieje? Chory jest? Ma podrażniony układ pokarmowy? Wymiotuje?hania pisze:...Apetyt mu dopisuje, ale na razie walczymy z problemami żołądkowo - jelitowymi.
(Haniu, Ty kochana pisz wszystkie wydatki na leki itd- wszystko do zwrotu z Funduszu jest przecież)
ale chyba żaden ogar nie ma az tak długich ucholi i długiego pysia jak Jurek - bo o te różnice mi chodziAnia W pisze:To w ogarach mielibyśmy masę mixówkerovynn7 pisze:Jeśli chłopaki są braćmi to obstawiałabym rasę mix - stąd

No nie ma ale biorąc pod uwagę rozrzut w miotach to pomijając kolor (chociaż też nie do końca) bywa w ogarach większy 
A ja patrząc na nich coraz bardziej się utwierdzam, że to Włosi

A ja patrząc na nich coraz bardziej się utwierdzam, że to Włosi

Może tak być a może to kwestia rodzaju karmy?ania N pisze: Co do chudości - próbujemy trochę utuczyć Jurka i efekt jest minimalny. Może te psy mają taką trochę charcią budowę.![]()
Robin jak miał przewagę suchego to cały czas był chudzielec. Od miesiąca codziennie pożera korpusy drobiowe z ryżem, kaszą i warzywami, i za ostatnie 2 tygodnie przytył tak, ze mu szelki musiałam po 3 cm na każdym pasku zluzować. Grzesiek jak to zobaczył to kazał mu zmniejszyć racje żywnościowe, całkiem jakby Robin żarł korpusy z dinozaura, a nie kurczaka

Masz na myśli to głębokie, romantyczne, chwytające za serce... spojrzenie?Ania W pisze:A ja patrząc na nich coraz bardziej się utwierdzam, że to Włosi