Poprawiłam to, ktoś to musi tylko zatwierdzić i będzie cacyAnia W pisze: Niestety (albo stety) na wikipedii istnieje możliwość dodawania informacji i nagle okazało się, że z ogarem strach iść do lasu, bo oszczeka wszystkich grzybiarzy![]()

Poprawiłam to, ktoś to musi tylko zatwierdzić i będzie cacyAnia W pisze: Niestety (albo stety) na wikipedii istnieje możliwość dodawania informacji i nagle okazało się, że z ogarem strach iść do lasu, bo oszczeka wszystkich grzybiarzy![]()
Łojej, przejrzałam historię, kto takie brednie popełnił?wszoleczek pisze:Poprawiłam to, ktoś to musi tylko zatwierdzić i będzie cacyAnia W pisze: Niestety (albo stety) na wikipedii istnieje możliwość dodawania informacji i nagle okazało się, że z ogarem strach iść do lasu, bo oszczeka wszystkich grzybiarzy![]()
Jakie brednie?zybalowie pisze:Łojej, przejrzałam historię, kto takie brednie popełnił?
monik pisze:
Jakie brednie?
Myślałam, że te brednie, to odnośnie historii ogarazybalowie pisze:monik pisze:
Jakie brednie?
Było tam zdaje się coś o tym, że ogar _zawsze_ szczeka na ludzi jeśli jest spuszczony ze smyczy. Dla mnie to, przepraszam, bzdura.