W Radomiu,gończy włoski teraz u AniN MA DOM:)

Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Re: W Radomiu, pies w typie ogara, teraz u AniN :)

Post autor: kasiawro »

Dokładnie tak ;)
elap

Post autor: elap »

wlasnie rozmawialam ze znajoma, ktora troche "siedzi" w takich psach. Ponizej jest strona dla psow w potrzebie wlasnie tej rasy. Zdarzaly sie sytuacje, ze psy byly kradzione i pojawialy sie w zupelnie przypadkowych miejscach. Jakby co to moge tam popytac. http://www.segugio-in-not.de/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam jeszcze jeden adres, od pani ktora w niemczech jest wlasnie "ta" osoba od wloskich ras jezeli o zgubione - znalezione chodzi - bede probowala jutro ja zlapac.
Ela i Goniwiatry
ogarpolski@goniwiatr.de
http://www.goniwiatr.de" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ania N
Gadu-Gadu: 0

Post autor: ania N »

Popytaj popytaj :prosze_1: Może akurat? ;)

Czyli rację żywnościowe Jurka zmniejszyć? - tylko kto mu to powie bo on odkurzacz jest straszny. :D Też mu się ostatnio przyglądałam. Żebra mniej widoczne tylko jak się go dotyka to jeszcze strasznie pod skórą wyczuwalne. Ale one pewnie tak mają. ;)
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Ela popytaj bo ja na moje kolejne maile dostałam jedną odpowiedź potwierdzającą, że to gończy włoski i to wszystko :niewka: A nie, przepraszam - życzenia dostałam jeszcze ;)

Ania - nie zmniejszałabym na razie ale też jakoś specjalnie nie starała się go utuczyć bardziej ;)
elap

Post autor: elap »

Wici zostaly zapuszczone. Jedna Pani powiedziala, ze przejzala rozne portale ale do tej pory nie znalazla zadnych informacji o tym, ze ktos takowe psy poszukuje. W portalu "Segugio w potrzebie" tez nic nie ma.
Pani powiedziala, ze informacje przekaze dalej. Jak sie cos pojawi to da mi znac.
Poki co chyba nikt tych psiakow nie chce odzyskac :(
Ela i Goniwiatry
ogarpolski@goniwiatr.de
http://www.goniwiatr.de" onclick="window.open(this.href);return false;
bea100

Post autor: bea100 »

Dla mnie nie ma na co czekać- trzeba ogłaszać, tym bardziej, że na taki dom jak sobie marzymy, być może przyjdzie poczekać....zajrzyjcie na temat Funduszu ogarzego- tam zamieściłam projekt ogłoszenia (dla obu Włochów) i byłabym wdzięczna za poprawki wszelkie :mysl_1:
viewtopic.php?f=51&t=762&st=0&sk=t&sd=a&start=160" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Jak Jurek ładnie sie podtuczył :). Makaremu jeszcze sporo brakuje.
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Byłam dziś Z Jurkiem u weta. Trzeciego z kolei i w końcu doczekałam się diagnozy - przewlekłe zapalanie gardła - angina.(prawdopodobnie przywleczona jeszcze ze schroniska). Od tego mogą pojawiać się tez jego problemy jelitowe. (aktualnie znów mamy na rozkładzie rozwolnienie :zly1: ).

Dostaliśmy antybiotyk a jutro mają też być dodatkowo jakieś tabletki.
Mam nadzieję ze to pomoże małemu i jego problemy zdrowotne się w końcu skończą. :niewka:

Ps. Jurek jeszcze nie szczepiony. Ciągle nie wydawał mi się do końca zdrowy więc zwlekałam - jak widać słusznie. Przed adopcją oczywiście konieczne szczepienie. ;)
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
bea100

Post autor: bea100 »

AniuN- doskonale, że jest diagnoza. Nic nie było bez przyczyny, jak widać. Wielkie dzięki ode mnie za taką wielką czujność przy Jurze :brawo_1: :szacun_1:
Teraz chłopak będzie szybko zdrowiał mam nadzieję :zgoda:
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

Aniu tylko zapisuj wszystkie wydatki :prosze_1:
Daj znać ile Ci przelać za weta i lekarstwa :dawaj:
Obrazek

Obrazek
Zablokowany