yhmmmm, nooo będę od czwartku w waszych okolicachDanuta pisze:OsobiścieBasiaM pisze:Przyznaj się Danusia bo jak nie to osobiście z Ciebie to wyduszę ... w ten weekend już. Basiu gdzie się spotykamy???

yhmmmm, nooo będę od czwartku w waszych okolicachDanuta pisze:OsobiścieBasiaM pisze:Przyznaj się Danusia bo jak nie to osobiście z Ciebie to wyduszę ... w ten weekend już. Basiu gdzie się spotykamy???
Mam nadzieję, że spacerek to nam sie uda jak Codusia będzie wracać z kolonii.Darianna pisze:ja tez chce z wami na spacer!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
" ... raz ustąpiłem miejsca ... "Danuta pisze:Pfff! Też mi sensacja… Co noc, jak chcę, sypiam obok mojej pani; raz ustąpiłem miejsca Kici i tyle rabanu…![]()
weszynoska pisze:...albo mógł bezczelnego kota pogonić...gentelman jeden
ciekawa jestem jakby się moje suki zachowały bo generalnie gonią kotyweszynoska pisze:albo mógł bezczelnego kota pogonić...gentelman jeden
Uchaty to wyzwanie - pies, już dorosły, ta sama rasa, wielkość... a Kicia... dużo mniejsza, pachnąca innym gatunkiem i w dodatku samicaBasiaM pisze:Z Uchatkiem chciał w szranki stawać a kotu rady nie dał![]()