Endo z Wszystkich Skoków
Re: Endo z Wszystkich Skoków
Oj tam, ja się przy wprowadzaniu Fuksa nie upieram. Faktycznie lepiej mu wszystkie szczepienia najpierw zrobić. Jeszcze go zdążę na wystawę zabrać nie jeden raz, bo choć kupując go nie planowałam wystawiania, to moje dziecię zapaliło się do pomysłu wielce i mam silne parcie w tym kierunku... 

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:

To wszystko dlatego, że jak weszłyśmy do hodowcy, to całe ściany były w pucharach i innych trofeach z wystaw. Zuza po wyjściu stwierdziła, że też tak chce - chociaż jedno takie naczynie musi być jej!
Ale jak ją znam na jednym się nie skończy, tylko ze trzy trzeba będzie zrobić. No, chyba, że Fuks nie będzie wygrywał, to będę biegać jak potłuczona, bo moje dziecię się nie zniechęca
Ma to po mamusi 

Zuch dziewczynysmoko pisze:To wszystko dlatego, że jak weszłyśmy do hodowcy, to całe ściany były w pucharach i innych trofeach z wystaw. Zuza po wyjściu stwierdziła, że też tak chce - chociaż jedno takie naczynie musi być jej!Ale jak ją znam na jednym się nie skończy, tylko ze trzy trzeba będzie zrobić. No, chyba, że Fuks nie będzie wygrywał, to będę biegać jak potłuczona, bo moje dziecię się nie zniechęca
Ma to po mamusi

A dziękujemy dziękujemy

Hej, hej
Jutro się obfocimy na spacerku i wrzucimy fotki
Dzisiaj podglądamy wątek wystawowy i kibicujemy maluszkom Na Tropie
Buziaki i mizianko dla Fuksia i Pompona

Dzisiaj podglądamy wątek wystawowy i kibicujemy maluszkom Na Tropie

Buziaki i mizianko dla Fuksia i Pompona