Hodowla Poszły w Las FCI >zaprasza na pogaduchy
Re: Hodowla Poszły w Las zaprasza na pogaduchy
Dziękuję, to taki fajny dla mnie prezencik urodzinowy prawda?
Przed chwilką dzowoniła Aneta- Smyk dzisiaj wygrał w Dobrym Mieście i jednego Zw Mł mu brak do skończenia Mł Championatu

Przed chwilką dzowoniła Aneta- Smyk dzisiaj wygrał w Dobrym Mieście i jednego Zw Mł mu brak do skończenia Mł Championatu

Ostatnio zmieniony wtorek 11 maja 2010, 07:55 przez bea100, łącznie zmieniany 1 raz.
Zojka i Łazik dołączają do życzeń ! Wszystkiego najlepszego dla wszystkich "U-ogarków"
Smyk w Dobrym Mieście ;Zwycięzca Młodzieży ,Zwycięzca Rasy, III miejsce rasy polskie, IV miejsce grupy VI. Zdjęć nie mamy ,raczej ciężko fotografować samych siebie na ringu ale mam obiecane, że prześle mi znajomy zdjęcie z finału ras polskich.
Same sukcesy, gratulacje i czemy na zdjecia Unikata i Smyka
be the person your dog thinks you are
GRATULUJĘaneta pisze:Smyk w Dobrym Mieście ;Zwycięzca Młodzieży ,Zwycięzca Rasy, III miejsce rasy polskie, IV miejsce grupy VI. Zdjęć nie mamy ,raczej ciężko fotografować samych siebie na ringu ale mam obiecane, że prześle mi znajomy zdjęcie z finału ras polskich.

STO LAT, STO LAT
Dużo zdrowia, szczęścia i radości z wszystkich Ogarków, które już przewinęły i jeszcze przewiną Ci się przez życie.
Wszelkiej pomyślności !!!

Dużo zdrowia, szczęścia i radości z wszystkich Ogarków, które już przewinęły i jeszcze przewiną Ci się przez życie.
Wszelkiej pomyślności !!!
Wszystkiego, wszystkiego najlepszego 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Bea dużo zdrowia, radości, cierpliwości i wytrwałości życzę!!!
- layla50
- Gadu-Gadu: 0

Nieczulego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy!
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;