Nie będzie ani jednego baby na klubówce???? Tak wynika z planu sędziowania, ani w ogarach ani w gończych...dorob62 pisze:Klasa baby - wiek do 6 miesiąca
Klubowa Wystawa Ogarów i Gończych Polskich 26.04.2009 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Klubowa Opole
Ależ naprawdę to przesadadorob62 pisze:Dzięki.. nr 1 jest zawsze AniaW ja sie dopiero uczę:)

Po kilku dniach nieobecności stwierdzam:
Po pierwsze i najważniejsze - tylko spokój może nas uratować

Myślę, że Iza nie miała nic złego pisząc o tym, że kierownik powiedział, że pieniadze nie doszły. Z tego co mówiły mi osoby niezależnie załatwiające miejsce w ośrodku człowiek jest trochę zakręcony...może nawet trochę więcej niż trochę. Czytając to w życiu nie przyszło mi do głowy , że te pieniądze nie zostały wysłane tylko raczej, że tam na miejscu coś "umknęło".
Myślę, że wszystko będzie ok - w razie czego część osób zjeżdża już w czwartek i na pewno wszystko da się wyjaśnić już na miejscu. No i pamiętajcie że z molosami będziemy więc niech tylko ktoś nam podskoczy...

Ja nie wierzę, że oni (nawet biorąc pod uwagę inne imprezy kynologiczne w tym czasie) mają takie obłożenie, że zapełnią wszystkie 180 miejsc noclegowych.
Więc im się najzwyczajniej w świecie nie opłaca anulowanie tej rezerwacji.
Może zaczniemy kompletować stawkę w pierwszym poście ?

No ja wiem juz jest spoko:) A co do Pana z Opola..... brrrr:):)
Stawkę staram się skompletować na Klubówkę..... powyżej....
Stawkę staram się skompletować na Klubówkę..... powyżej....
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Ja zasugerowałam pierwszy post, bo łatwiej wtedy znaleźć...no i tam już są zalążki stawki.

-
młodzieży Zachcianka z Gończaków
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Ania W
Aaaaa ok nie załapałam:) Ju się robi Pani kierownik:)
Aaaaa ok nie załapałam:) Ju się robi Pani kierownik:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
błagam , tylko nie "pani kierownik"...i "pani dyrektor" też 
W otwartej chyba będzie Rektor z Rodu Udry i wydaje mi się, że Dasza Olfactus też w otwartej ale to jeszcze do sprawdzenia.
Z psów do otartej też chyba zgłoszony As-dur Olfactus (ale też wymaga potwierdzenia )
Może te, których na razie nie jestem pewna z "?" zapisać a ja postaram się potwierdzić.

W otwartej chyba będzie Rektor z Rodu Udry i wydaje mi się, że Dasza Olfactus też w otwartej ale to jeszcze do sprawdzenia.
Z psów do otartej też chyba zgłoszony As-dur Olfactus (ale też wymaga potwierdzenia )
Może te, których na razie nie jestem pewna z "?" zapisać a ja postaram się potwierdzić.

Ania W
Znaczy miałam na myśli ĺkierownik wycieczki" ale ok... nie to nie:)
Wpisuję:)
Znaczy miałam na myśli ĺkierownik wycieczki" ale ok... nie to nie:)
Wpisuję:)
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Suka w klasie championów to Rewia Nadbużańskie Granie
RĄCZA Ogarusy - Klasa użytkowa.