Irie ja miałam mięśnie nadrywane i nie wiedziałam co mi jest, dlaczego mnie klatka piersiowa boli i mostek. Lekarz znajomy zbadał i pyta:
- uderzył cię ktoś, ja że nie
-upadłaś, ja że nie
-dźwigałaś, ja że nie
-szarpnęłaś, ja, że nie ale mnie szarpie taki jeden i sprawa się wyjaśniła
Miszakai sorki za offa
Jejku czytając to stwierdzić można że Ogar to istna szkoła przetrwania
To moje suki sa spokojne chociaż w sumie głównie latamy po lesie a tam smycz wisi mi na szyi
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
miszakai pisze:Wyników jeszcze nie ma bo za wcześnie na mikologiczne - może będą w przyszły piątek ale p. dermatolog pod mikro obejrzała materiał i na razie nużeńca odkładamy na półkę.
Moje doświadczenie z nuzeńcem są takie, że jak sie go znajdzie to jest a jak nie nie to nie znaczy, że nie ma. Poznałam psy u których jedynym dowodem na istnienie nuzeńca było to, ze reagowały na leczenie.
hania pisze:Moje doświadczenie z nuzeńcem są takie, że jak sie go znajdzie to jest a jak nie nie to nie znaczy, że nie ma. Poznałam psy u których jedynym dowodem na istnienie nuzeńca było to, ze reagowały na leczenie.
To samo mówiła mi dermatolog po przebadaniu zeskrobiny u Szafira gdzie wynik był negatwyny-czyli nużeńca brak- dostał obróżkę i plamki zniknęły
Warto spróbować tym bardziej że sama obroża nią zaszkodzi w końcu jest obrożą przeciwpchelną i przeciw kleszczową zarazem
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"