Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
Mina jaki ma prosty ogonek,co do poodbieństw to głowa nimy po mamusi,a kufa tatusiowa 

Ja podobieństw nie widzę....ani między Miną i Łozą (dla mnie dwa zupełnie różny typu ogara)...ani Minu do rodziców (fakt Minora znam tylko ze zdjęć)
Ale najważniejsze, że dziewczyny się lubią. Jak wysadzam Basię z Miną to pod samiutki dom jadę z zawodzącą głośno Łozą (czyli na syrenie). Ostatnio przesiadła się nawet na przednie siedzenie i jeszcze była niepocieszona jak szłyśmy do klatki ( żałośnie sobie popiskiwała).
Nawet sobie żartowałam, że chyba muszę jej kupić pieska.
A wczoraj już idziemy spać.Łoza w fazie odlotu
Światło zgaszone, jeszcze tylko telewizor brzęczał...I nagle suka wstaje, idzie do drugiego pokoju i za chwilę wraca z konewką (całkiem sporą bo służącą do podlewania kwiatów tarasowych). Z konewką się ostatnio trochę "zaprzyjaźniła" i kwiatków raczej już nią podlewać nie będę...ale takiej przytulanki też sobie w łóżku nie bardzo życzę 
Ja konewkę na dół pod łóżko...Łoza na górę. Konewka wyklądowała za fotelem
Czyli jakby się kto pytał do konewki też się można chcieć przytulić

Ale najważniejsze, że dziewczyny się lubią. Jak wysadzam Basię z Miną to pod samiutki dom jadę z zawodzącą głośno Łozą (czyli na syrenie). Ostatnio przesiadła się nawet na przednie siedzenie i jeszcze była niepocieszona jak szłyśmy do klatki ( żałośnie sobie popiskiwała).
Nawet sobie żartowałam, że chyba muszę jej kupić pieska.
A wczoraj już idziemy spać.Łoza w fazie odlotu

Ja konewkę na dół pod łóżko...Łoza na górę. Konewka wyklądowała za fotelem

Czyli jakby się kto pytał do konewki też się można chcieć przytulić

Ależ nicpoń z Łozy się zrobił
Nasz Uchatek nie otwiera lodówki ... ale jak chce przysmaczka to siedzi po półką, na której zostawiam mu niespodzianki jak wychodzę z domu
Półeczka to takie nasze umówione miejsce, gdzie czasami znajdzie się coś dobrego
Nasza babcia miała konewkę ... miała chyba z 15lat ... Uchaty jak ją dorwał to zrobił z niej sitko

Nasz Uchatek nie otwiera lodówki ... ale jak chce przysmaczka to siedzi po półką, na której zostawiam mu niespodzianki jak wychodzę z domu

Półeczka to takie nasze umówione miejsce, gdzie czasami znajdzie się coś dobrego

Nasza babcia miała konewkę ... miała chyba z 15lat ... Uchaty jak ją dorwał to zrobił z niej sitko

- Paulina
- Gadu-Gadu: 2833926
A Rożek jest bardzo grzeczny, bo z konewki na balkonie tylko pił wodę. Widocznie lepiej smakowała niż z miski 

Fakt...Łoza niespodziewania i nadpodziw się rozkręciła 
Łoza w weekend wsadzała nos w drzwi lodówki...dzisiaj rano waliła łapą bo śniadanko dość treściwe było
Łodówka zostaje zastawiona na razie odkurzaczem, którego się boi.
A tak w ogóle to jest to chyba jedyny pies który piszczy żeby właściciel szybciej z domu wyszedł do pracy
Ona jak widzi mnie myjącą zęby to najpierw się kręci a potem siada przoedm do szafki i piszczy . I ja widzę w jej spojrzeniu : No idź już sobie! Daj mi coś z mojego kubełka i idź sobie!

Łoza w weekend wsadzała nos w drzwi lodówki...dzisiaj rano waliła łapą bo śniadanko dość treściwe było

A tak w ogóle to jest to chyba jedyny pies który piszczy żeby właściciel szybciej z domu wyszedł do pracy

Ona jak widzi mnie myjącą zęby to najpierw się kręci a potem siada przoedm do szafki i piszczy . I ja widzę w jej spojrzeniu : No idź już sobie! Daj mi coś z mojego kubełka i idź sobie!

poczekaj jeszcze troche jak przestanie sie bać i zacznie odkurzaćAnia W pisze: Łodówka zostaje zastawiona na razie odkurzaczem, którego się boi.

Prawda że taki aniołek nie mógł tyle zbroić ? 
Mina po rozpracowaniu zgrzewki mleka

U ludzi w domach stają choinki a u nas...pojawiła się w jej miejsce klatka

"Daj ryja" czyli nowa przyjaciółka Łozy
Zastąpiła konewkę w łóżku

Mina po rozpracowaniu zgrzewki mleka

U ludzi w domach stają choinki a u nas...pojawiła się w jej miejsce klatka

"Daj ryja" czyli nowa przyjaciółka Łozy

Zastąpiła konewkę w łóżku

- agaziel
- Gadu-Gadu: 0
Właśnie przeczytałam o wyczynach Łozy
Oj tam, tyle krzyku o zgrzewkę mleka
Zazdroszczę nowej przyjaciółki, taka apetyczna
Sama Łoza - piękna dziewczyna!

Ależ skąd! Ja nie krzyczałam. Powiedziałam zarówno w przypadku napadu na lodówkę jak i mleka tylko jedno bardzo brzydkie słowo...i to nawet dość cichoagaziel pisze:Właśnie przeczytałam o wyczynach ŁozyOj tam, tyle krzyku o zgrzewkę mleka

A to że na świeta zostałam bez dywanu...są większe tragedie chyba

Łoza zrobiła takagaziel pisze: Sama Łoza - piękna dziewczyna!

Pewnie, ze nie. Gdziez by, aniolek taki. Musial jakis chochlik byc w domu pod Twoja nieobecnosc, a zuch Loza go pogonila. Nie od razu moze, ale wszystkiego przeciez nie zdazyl rozchochlikowac.Ania W pisze:Prawda że taki aniołek nie mógł tyle zbroić ?![]()

Moze by chociaz jakies ozdoby, bombki na niej zawiesicAnia W pisze:U ludzi w domach stają choinki a u nas...pojawiła się w jej miejsce klatka

Widze, ze Loza tez nie lubi plastikowych guziczkow w pluszuAnia W pisze:"Daj ryja" czyli nowa przyjaciółka Łozy![]()

Loza, nie badz taka skromniutkaAnia W pisze:Łoza zrobiła takagaziel pisze: Sama Łoza - piękna dziewczyna!jak jej to powiedziałam