Nastrój Nadbużańskie Granie zwany NERO

Awatar użytkownika
wszoleczek
Gadu-Gadu: 3431453
Kontakt:

Re: Nastrój Nadbużańskie Granie zwany NERO

Post autor: wszoleczek »

A jak tak patrze na te wszystkie małe ogórki, to co tu będę wklejać zdjęcia takiego starego ogórasa :mrgreen: .

A tak w ogóle to rok temu w Libiążu była charytatywna wystawa ON. Od września się rozglądam po Libiążu i po necie, kiedy będzie w tym roku, a dzisiaj trafiłam na ślad, że .... była wczoraj :placzek: .

http://chrzanowski24.pl/wiadomosci-loka ... uje-pomocy" onclick="window.open(this.href);return false;
Natalia i Nero
Awatar użytkownika
musia
Kontakt:

Post autor: musia »

Natali - zarejestrowałaś w końcu Nero ?

Pokażesz go na wystawie?
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
Awatar użytkownika
ania N
Gadu-Gadu: 0

Post autor: ania N »

No właśnie - czekamy na pierwszą próbę - odwagi !!! :happy3:

Ps. Basia z nieogarem wystawy objeżdża a ty co się tak ociągasz? :D :gleba: Sory Basiu ale dalej się z tego śmieję. :gleba:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
wszoleczek
Kontakt:

Chyba nie damy rady z tymi wystawami. Jak widzi psa to normalnie szaleństwo. Rzadko udaje mi się go uspokoić. Obawiam się, że nie byłaby to w tym wypadku ani dla mnie, ani dla niego przyjemność. :niewka:
Natalia i Nero
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

ania N pisze:Ps. Basia z nieogarem wystawy objeżdża a ty co się tak ociągasz? :D :gleba: Sory Basiu ale dalej się z tego śmieję. :gleba:
Nie "nieogar" tylko Dziki Pies :foch_1: a to różnica :gleba:
Aniu ja sama pękam :gleba: na samo wspomnienie słów pana "sędziego" :twisted:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

wszoleczek - nie wiem jak na żywo ale na zdjęciach wygląda super! Naprawdę jeden z najładniejszych psów z tego miotu. Ja bym tam spróbowała. Łoza też straszna wariatka a jakoś na wystawach daje radę. Pewnie że nie od począku było różowo ale wyrabia się.
Wiesz, żeby chociaż minimum hodowlane zrobić...Spróbuj może zacząć od jakiejś kameralnej krajówki...a potem zobaczysz. Zarejestruj chociaż... :prosze_1:
Awatar użytkownika
miszakai
Kontakt:

Post autor: miszakai »

:prosze_1: Naprawdę...Tak po cichutku; może się nie zorientuje i hyc już po ocenie będzie :P
Obrazek
Awatar użytkownika
irie
Kontakt:

Post autor: irie »

wszoleczek pisze:Chyba nie damy rady z tymi wystawami. Jak widzi psa to normalnie szaleństwo. Rzadko udaje mi się go uspokoić. Obawiam się, że nie byłaby to w tym wypadku ani dla mnie, ani dla niego przyjemność. :niewka:
Ale czy wszystko ma byc zawsze dla przyjemnosci? :D
Wiadomo, ze kazdy pies jest kiedys pierwszy raz na wystawie. Wszoleczek, gdybys widziala jak Lycar szalal w Bedzinie, bo on z tych psow co to baardzo spragnione kontaktu z innymi psami i na wystawie to normalnie oszalal :D A dodam, ze wygral te wystawe. :geek: Ot, sedziemu sie bardzo spodobal. Inne z kolei potrafia zaskoczyc opanowaniem i staja na wysokosci zadania wbrew wszelkim obawom.
Mala krajowka na poczatek akurat. No, nie daj sie prosic. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
musia
Kontakt:

Post autor: musia »

Jak nie Będzin - zapraszam do oddziału Katowice - pomożemy jakoś . A Karoliny przyuczy ogarka. Wszak ma doświadczenie i z chartem i posokami.
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
Awatar użytkownika
wszoleczek
Kontakt:

Ciężko mi się z Karoliną spotkać, bo jak ja gdzieś wychodzę, to z Nerem, a jak ona gdzieś wychodzi, to z Chrobrym. A jak wiadomo, to miłości między nimi nie ma :| Ciężko jest też znaleźć psy do socjalizacji. Jak widzą jak Nero szaleje, to uciekają na drugą stronę ulicy :gleba: . Jak założę kaganiec, to jeszcze dochodzi do tego przerażenie :zdziw_5:
Natalia i Nero
ODPOWIEDZ