Largo
Re: Largo
Właściwie to ja już nie wiem jak to z tą hierarchią u nas w domu...
Niśka jak była mała, po usłyszeniu dzwonka do drzwi, "biegła" na czworaka szczekając, a Marek pierwsze świadome słowo, które zaczął mówić, to nie mama czy tata, tylko GOGO, wskazując przy tym bezbłędnie na Largo..
Niśka jak była mała, po usłyszeniu dzwonka do drzwi, "biegła" na czworaka szczekając, a Marek pierwsze świadome słowo, które zaczął mówić, to nie mama czy tata, tylko GOGO, wskazując przy tym bezbłędnie na Largo..
Pozdrawiam Gosia
Largo postanowił zostać witarianinem.
Znacie taki przypadek wśród ogarów?
A no właśnie.
(Już raz postanowił się zdrowo odżywiać kradnąc pełnoziarnisty żytni chleb na zakwasie).
No ale teraz to już przeszedł sam siebie. Wyżarł surowe buraki i marchew
Wczoraj przyłapała go na chrupaniu Niania. Cichaczem podkradał bunkrował się gdzieś i pożerał.
Dziś go przyłapałam z nosem wetkniętym w kosz z ziemniakami.
No skoro tak, to ostentacyjnie wygoniłam na pole a niech poszuka sobie korzonków a może już nawet jakiś kiełków - w końcu wiosna idzie...
Może jak mu, że zacytuję Niśkę, "dupka zmoknie" to nabierze rozumu

Znacie taki przypadek wśród ogarów?
A no właśnie.
(Już raz postanowił się zdrowo odżywiać kradnąc pełnoziarnisty żytni chleb na zakwasie).
No ale teraz to już przeszedł sam siebie. Wyżarł surowe buraki i marchew

Wczoraj przyłapała go na chrupaniu Niania. Cichaczem podkradał bunkrował się gdzieś i pożerał.
Dziś go przyłapałam z nosem wetkniętym w kosz z ziemniakami.
No skoro tak, to ostentacyjnie wygoniłam na pole a niech poszuka sobie korzonków a może już nawet jakiś kiełków - w końcu wiosna idzie...
Może jak mu, że zacytuję Niśkę, "dupka zmoknie" to nabierze rozumu

Pozdrawiam Gosia
Pańcia niedobra bidoka na pole wyrzuca
a Largusiowi witaminek pewnie brakuje albo chłop się zakochał i postanowił przejść na dietę owocowo warzywną
Moje uwielbiają marchewkę i buraczki ...surowe
Uchaty im starszy tym większe ilości marchwi potrafi zeżreć
i to w jakim tempie
Rzuć pańcia bidokowi na ogród marchewkę
Ależ będzie radość 

Moje uwielbiają marchewkę i buraczki ...surowe

Uchaty im starszy tym większe ilości marchwi potrafi zeżreć

Rzuć pańcia bidokowi na ogród marchewkę