Allegro
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Allegro
Agata wyślij mi jak możesz do nich numer na moją komórkę, bo za moment nie będę miała dostępu do netu. Dzięki z góry .
mój numer 695350502
mój numer 695350502
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Dzwoniłam pies nadal jest do sprzedania lub wymiany na sunię (piesek obsikuje ogródek i z tym jest tylko problem).
Pan kupił psa w Stadninie Cisowiec, ma mi przesłać inne zdjęcie i dane z metryki.
Pan kupił psa w Stadninie Cisowiec, ma mi przesłać inne zdjęcie i dane z metryki.
Tia...a suka na pewnie nie będzie w ogródku sikała...kasiawro pisze:Dzwoniłam pies nadal jest do sprzedania lub wymiany na sunię (piesek obsikuje ogródek i z tym jest tylko problem).
Z resztą komentarza się powstrzymam

Jeśli ze Stadniny Cisowiec, to prawdopodobnie albo z miotu marcowego 2008 r.OGAR, albo z majowego PASCAL albo PALASZ (PAŁASZ?).
Moja sąsiadka ostatnio stwierdziła, że nierówno rosnąca trawa źle wygląda (szybciej rośnie "podlana" przez sukę
), nie robią się jednak żółte plamy. Większym problemem dla mnie jest to, że Pestka biega na skróty i łamie młode krzaczki. Ale to kwestia temperamentu a nie płci...
Moja sąsiadka ostatnio stwierdziła, że nierówno rosnąca trawa źle wygląda (szybciej rośnie "podlana" przez sukę

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Straszne rzeczy a mi Szajka obgryzła już prawie wszystkie gałęzie od wszystkich ozdobnych krzaków między innymi przycięła magnolię
później zajęła się nawozem pod iglaki-pewnie żeby dokończyć swoje dzieło ogrodnicze
i co mam ją oddać/sprzedać masakra jakaś-tacy ludzie maksymalnie powinni mieć chomika

i co mam ją oddać/sprzedać masakra jakaś-tacy ludzie maksymalnie powinni mieć chomika

Aszemi pisze:tacy ludzie maksymalnie powinni mieć chomika

- Aszemi
- Kontakt:
A to fakt mogliby go np wsadzić na cały dzień do takiej specjalnej kulki w której może śmigać po całym domu ale w której może przebywać max godzinę 

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Ło matko. I to tylko o ogródek chodzi?
Przecież można psu odgrodzic teren np za domem i tam go puszczać...
Albo kojec... 

Natalia i Nero
- Aszemi
- Kontakt:
Pewnie nie tylkowszoleczek pisze:I to tylko o ogródek chodzi?![]()

- layla50
- Gadu-Gadu: 0
Akurat,ogródek,to co nie wiedziała ta osoba zanim psa wzięła,że sika i qpę robi?Jakby miała takie dwa aparaty jak ja,biegające po całej działce,to musiałaby co 2-3 dni wziąć taczki i łopatę i pół tych taczek z dwóch psiaczków wywieżć.A nie są to już małe pieski i kazdy wie o co chodzi,jak taki qpę narobi to od sąsiada widać,ale nie zamierzam ich zamykac w kojcu,tylko uczyć,żeby nie podsikiwały drzewek,a znając ogarki i tak zrobią co będą chciały

Nieczulego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy!
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;