Napisz, bo mi Cyga cały czas przepomina naszą Burzę (i budową trochę, a zwłaszcza łebkiem - przynajmniej wg mnie) i interesuje mnie ile waży.miszakai pisze:Wagi nie piszę bo wstyd. Takie to małe było
nieOGARnięty blog:)
- wladekbud
- Gadu-Gadu: 0
Re: nieOGARnięty blog:)
"Whoever loveth me, loveth my hound." - Thomas More
- miszakai
- Kontakt:
No zobaczymy, chociaż wet twierdzi, że skóra ciemnieje nawet od słońca/światła no i od lizania i na nużeńca jej nie wyglądało. Mamy w pt. kontrolę i wstępne wyniki. Pobrali jej kępki włosów i skrobnęli sporo a pani spec od dermatologii...hania pisze:Kolor plamki sugeruje nużyce.
Jeżeli zasugerowałam coś takiego wpisami na naszym blogu to bardzo przepraszam...to jednak nie działamiszakai pisze:Dzięki. Ano w miarę...Cieczki nie dostałam jeszcze bo słyszałam, że po tym się uspokaja a ja nie chcę![]()

Łoza po "ciąży" i "odchowaniu młodych" (przy tym ona nie miała typowych psychologicznym objawów tylko cycochy duże) wróciła do normy co w pełnej krasie zaprezentowała w Piotrkowie (tradycyjne opętanie). Ale jeden plus jest - śpi więcej w ciągu dnia (pod warunkiem że nie rozrabia;)
Na fotkach Cyga wcale nie wyglada na taką "drobniachę"

Troszkę faktycznie dziwne to na łapce... też jestem ciekawa wyników.
Ja widze tylko fotkę, więc mogę nie mieć racjimiszakai pisze:No zobaczymy, chociaż wet twierdzi, że skóra ciemnieje nawet od słońca/światła no i od lizania i na nużeńca jej nie wyglądało. Mamy w pt. kontrolę i wstępne wyniki. Pobrali jej kępki włosów i skrobnęli sporo a pani spec od dermatologii...hania pisze:Kolor plamki sugeruje nużyce.

Za nużycą przemawia to, że skóra jest jakby "posrebrzona" - ale to może być tylko na moim monitorze i to, że suki ogary maja czasem takie pojedyncze plamki nużycowe - często w okolicach pierwszej cieczki.
- miszakai
- Kontakt:
Ojej, może to w takim razie tohania pisze:że suki ogary maja czasem takie pojedyncze plamki nużycowe - często w okolicach pierwszej cieczki.

Dzięki hania...
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
a właśnie miałam pytać jak to nużeniec jak tylko jedna plamkahania pisze:suki ogary maja czasem takie pojedyncze plamki nużycowe - często w okolicach pierwszej cieczki.

a jeśli nawet to obróżka preventic z amitrazą powinna załatwić sprawę tylko teraz nie ma jako tako prevetica tylko inne z amitrazą

- miszakai
- Kontakt:
No właśnie muszę Cię i się Władku zmartwić, bo się Cyga rozrosła jednak a głównie wzwyżAnia W pisze:Na fotkach Cyga wcale nie wyglada na taką "drobniachę"

Burza waży jak dobrze pamiętam ok. 27?...Cyga ostatnio...30

- wladekbud
Burza ważona wczoraj: 30,1 kg. A ta bestia do tego chudo wygląda. To nie wiem ile musiałaby ważyć, żeby być bardziej "ogarza" 

"Whoever loveth me, loveth my hound." - Thomas More
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
No to faktycznie nie wyglądawladekbud pisze:Burza ważona wczoraj: 30,1 kg.

- miszakai
- Kontakt:
wladekbud pisze:Burza ważona wczoraj: 30,1 kg. A ta bestia do tego chudo wygląda.