Iskra de domo Poszły w Las

Awatar użytkownika
nulka

Re: Iskra de domo Poszły w Las

Post autor: nulka »

Asiun pisze:Bo do tej pory roślinki mnie interesowały w stopniu zerowym. Dopiero miesiąc temu odkryłam ogrodnicze powołanie ;)
:gleba: Ile razy ktoś mi proponował,ze podzieli się ze mną ta czy inną roślinką patrzyłam jak na ufo :D albo zapraszał do ogródka ,ja nigdy nie miałam czasu ,a teraz zima taka krótka była raptem poczatek forumogrodniczego zaliczyłam tam ,gdzie są prezentacje ogrodów ,to tak czasem spada na człowieka znienacka :lol:
Awatar użytkownika
Ewka
Gadu-Gadu: 0

Post autor: Ewka »

Nazwałabym to poważniej... to niemalże objawienie... bo ze stanu obojętności i niechęci wręcz przechodzi się w stan pasji... :o Człowiek, to jednak ciekawy stwór :D
Byleby w sercu ciągle maj!
Awatar użytkownika
endo

Post autor: endo »

nulka pisze:
Asiun pisze:Bo do tej pory roślinki mnie interesowały w stopniu zerowym. Dopiero miesiąc temu odkryłam ogrodnicze powołanie ;)
:gleba: Ile razy ktoś mi proponował,ze podzieli się ze mną ta czy inną roślinką patrzyłam jak na ufo :D albo zapraszał do ogródka ,ja nigdy nie miałam czasu ,a teraz zima taka krótka była raptem poczatek forumogrodniczego zaliczyłam tam ,gdzie są prezentacje ogrodów ,to tak czasem spada na człowieka znienacka :lol:
przychodzi nagle i do tego jest nieuleczalne :D ot, podstępna choroba ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Ewka

Post autor: Ewka »

No i trochę o Eliksirku... Dostałam wczoraj wiadomości, które są, jak miód na serce. Zacytuję spory :mrgreen: fragment:
„Niewątpliwie bardzo się synek udał Iskruli i Wigrusiowi. Spełnia wszystkie nasze oczekiwania i kochamy go bardzo. Jest przede wszystkim bardzo mądry i posłuchany. Na spacerach słucha, chyba, że jest dobra zabawa z koleżanką (gończy polski), to nic innego nie rządzi i trzeba czekać aż się wybawią, bo choć nie daje jej rady – on już jest zmęczony przy piątym kółku, podczas kiedy ona dopiero się rozkręca – to nie odpuszcza, taki z niego towarzyski gość. W domu jest idealny, spokojny, przylepny, nic nie niszczy, bez problemów zostaje sam w domu i w ogrodzie, nawet na wiele godzin. Jest bardzo rodzinny i przyjazny gościom. No nie ma się do czego przyczepić. Idealnie pilnuje wszystkich wyznaczonych mu granic, np. nie wchodzi nigdy u nas w domu na górę, gdzie wszyscy śpimy. I nawet ostatnio mieliśmy gości, którzy przyszli ze swoją sunią, która z kolei robi w swoim domu i ze swoimi właścicielami, co chce. I oczywiście postanowiła odwiedzić pokoje na górze a Froduś patrząc na to, grzecznie siedział na dole pod schodami i na nią czekał. Czyż nie jest to pies idealny? Aha, dodam, że nikt mu nie musiał mówić, że on tam nie może wejść. (…)
Tak, że nasz pies niewątpliwie jest cudownego charakteru, pełnego ogarzych cech, dlatego też wszystkim mówimy, że pies z takim charakterem (a myślę, że generalnie ogary takie są) to pies idealny.
Myślę, że nasz psiak również w ostatnim czasie wypiękniał, bo spotężniał, głowa nabrała większych rozmiarów, ma takie fajne wiszące fafy, które ja osobiście uwielbiam. No, ale to już bardziej do oceny przez Was znawców, bo my oczywiście nie jesteśmy obiektywni.
W załączeniu przesyłamy kilka aktualnych zdjęć i pozdrawiamy bardzo gorąco całą ogarzą rodzinkę. Życzymy również wszystkim psiakom i ich właścicielom udanych wakacji."

Tacy Państwo, to skarb :szacun_1: :D I jaka promocja ogara w Łodzi jest robiona! :D
Załączniki
Frodo[1] kwiecień 2014.jpg
DSCN6434.JPG
DSCN6419.JPG
RSCN6439.JPG
DSCN6431.JPG
DSCN6411.JPG
Byleby w sercu ciągle maj!
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

No super, ja to pewnie popłakałabym się po takim liście :) GRATULUJĘ!!
Chłopak fajny, jak dla mnie ciut ciut grubszy, ale dostojeństwa mu nie brakuje.
Awatar użytkownika
Wigro

Post autor: Wigro »

Wigro puchnie z dumy,
najmądrzejszy, najładniejszy, najgrzeczniejszy, naj...
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Nie dziwię się, że wszyscy puchną z dumy :)
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

I wieści i fotki super! :brawo_1:
Awatar użytkownika
irie
Kontakt: