Przepraszam, że to tak długo trwało i wszystkie pretensje Wasze biorę na siebie

. Nie zawsze wychodzi tak jak powinno, ale człowiek całe życie się uczy
Obdzwoniłam 7 ośrodków z czego tylko 2 były w stosunku do mnie bardzo miłe i nie dawały mi do zrozumienia, że robią mi łaskę odpowiadając na moje pytania - czy to się kiedyś zmieni....
Najbardziej dogodny lokalizacyjne, cenowo, lokalowo z wolnymi miejscami oraz nie pobierający opłat dodatkowych za psy jest ośrodek Anpol.
http://www.anpol-pt.com.pl/main.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wstępnie zarezerwowałam 25 miejsc noclegowych w domkach. Ilość osób i rezerwację muszę potwierdzić do wtorku.
Domki są 2/3 osobowe w zależności jak kto chcę. Każdy domek posiada łazienkę, cena od osoby wyjściowa była 35zł, końcowa została 30 zł

. Jeśli ktoś chce mieszkać sam w domku jest oczywiście taka możliwość

, ale ponosi podwójne koszty, przypominam że będzie to październik, jak dla mnie każda ciepła duszyczka to cieplej w domku

. Domki nie mają ogrzewania więc albo mocno się integrujemy kosztując duuużo nalewek, albo bierzemy jakieś swoje konwektory, albo grube piżamy flanelowe - ja biorę piżamę, nalewkę i konwektor a i Tomka

(kolejność przypadkowa)
Psiaki mile widziane, tylko musimy zabrać swoją pościel do domku, pralnia nie chce im prać pościeli z sierścią.
Jest możliwość wykupienia sobie wyżywienia, 3 posiłki (śniadanie, obiad, kolacja) 65zł, samo śniadanie 10 zł.
Miejsce na ognisko jest, koszt drzewa na ognisko to 50zł, ja myślę że będą tacy fajni panowie z nami co sobie poradzą z tym problemem i nie będziemy musieli zamawiać drzewa....
Jeśli będziemy chcieli wynająć sale to koszt za godzinę 50zł ale też kwestia dogadania.
Uff to chyba tyle, jeśli będziecie mieli jakieś dodatkowe pytanie to proszę, każda forma jest dobra: gg (13373652),
kasiawro@ogarpolski.com.pl, tel. 695350502 lub dzwońcie do ośrodka powołując się na Kasia Cieleń.
Deklaracje proszę piszcie tutaj bo muszę to ogarnąć, zliczyć i podać. Jeśli ktoś ma znajomych z ogarem, którzy nie są na forum proszę ich też poinformować o takim zlocie. Dzięki.