No niezła kolekcja I ogar na Pańci i z króliczkiem i z łapą w kanapie a i pijący z kubeczka też
A któż by się takiego bojowego królika nie przestraszył co tak głośno szczeka
No i ruszające się a do tego głodne maskotki mogą zadziwiać dobrze że to o rolety chodziło a nie o same okna
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
W dniu 2 urodzin serdeczne życzenia dla Luśni przesyła braciszek. Zadowolenia z opiekunów, długich spacerów, wielu wyśmienitych przysmaków, najwyższych laurów na wystawach, może wybitnego kawalera – po prostu: słodkiego, miłego życia .
Dziękujemy.
I my także składamy życzenia łąk zielonych, lasów pod dostatkiem, wybieganych łap i miski pełnej smakołyków.
A dlaczego nie mogę na czekoladowym znaleźc Waszego bloga
A to pierwsza fotka jaką dostaliśmy. (w mailu o treści: urodziłam się na Mikołaja - czy napewno chcecie mnie zobaczyć dopiero w maju?)
Załączniki
KIF_2874.JPG (171.83 KiB) Przejrzano 1036 razy
Ostatnio zmieniony poniedziałek 08 gru 2008, 14:09 przez Iza i Sławek, łącznie zmieniany 1 raz.
Heh - pani jest leniwa i Lokis nie dorobił się bloga (jeszcze ).
Z Lokisem był inny przypadek - gdy pierwszy raz zadzwoniłam do Magdy i spytałam o psa, powiedziała, że właśnie dzisiaj Chmurka była kryta, ale nie wie, co z tego będzie. Gdy drugi raz zadzwoniłam, dowiedziałam się, że właśnie maluszki się rodzą.